Visszaszámlálás

Nap

:

Óra

:

Perc

:

mp

5 éves a KINVA ART Online Festőtanfolyamok!

Akár 70 % Kedvezmény!!

2019 szeptember 15. -én ünnepeljük az online festőtanfolyamaink 5 éves évfordulóját. 2014. szeptember 15.-én, tehát 5 esztendeje indult el első online festészeti tanfolyamom. Azóta több mint 40 újabb képzés érhető el a KINVA ART Akadémián! Az évforduló alkalmából, ezúttal is rendkívüli akciós kedvezménnyel kedvekedek nektek! Ünnepeljünk együtt!

Online tanulhatod

A tanfolyamokat online nézheted meg, az interneten keresztül, csak egy táblagép, vagy számítógép, esetleg okos tv kell hozzá!

Szabadon ütemezheted

Nincs semilyen határidő, akkor és annyiszor nézed a tanfolyamokat, amikor csak akarod, a saját időbeosztásod szerint!

Kényelmesen

Sehova sem kell elutaznod a tanulás végett. Kényelmesen, a saját otthonodban tanulhatsz, kizárva minden zavaró tényezőt!

Örökös hozzáférés

Örökös hozzáférést kapsz, további díj fizetése nélkül! Akár évek múlva is visszanézheted!

Az Akció Szeptember 20. éjfélig tart!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

mp

A visszaszámláló ketyeg, már csak ennyi időd maradt!

 

Válogass az akciós képzéseink közül

Fizethetsz postai pénzesutalvánnyal, átutalással, bankkártyával vagy paypal-el is!

Ha kártyával fizeted azonnal viheted!

Fizess paypal-el vagy bankkártyával és 1 perc múlva már tanulhatod is az anyagot, nézheted a festő videókat!

Tájképfestő tanfolyamok és oktatóvideók

Csendéletfestő tanfolyamok és oktatóvideók

Portré és emberábrázolás tanfolyamok és oktatóvideók

Festőtechnikák, mesterek technikái tanfolyamok és oktatóvideók

Az Akció Szeptember 17. éjfélig tart!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

mp

A visszaszámláló ketyeg, már csak ennyi időd maradt!

 

3 hozzászólás

 1. fodorne klara

  Hálás vagyok a sok szép oktató anyagért. Állandó késztetést éreztem, hogy mindig megvegyem a legújabb tanfolyamot, jóllehet csak arra volt időm, hogy elolvassam. Most tartok egy kis szünetet és a leckékből megfestek egy csomót. . Boldoggá tesz az élmény, hogy festek. Akkor van a legszebb napon, ha sikerült valami szépet alkotnom. Minden napom izgalmas, igyekszem az egyéb feladataim mielőbbi elvégzésére, hogy legyen egy kis időm az internetezésre, amely nálam a festéssel kapcsolatos. Jó hasznát veszem a Google Fordítónak is , ha kalandozásaim során idegen nyelvű feliratokba „ütköznék”. Amikor az akciós árakat olvasom, nem zavar, hogy milyen kedvező áron is vásárolhatnék, hanem elégedett vagyok azzal, hogy már mindent megvettem – majdnem. . .A kérdésem az, hogy az ilyen módon gyüjtött szellemi vagyon, a tanfolyamok hozzáférési joga örökölhető-e, s ha igen, hogyan oszthatják fel az örökösök, pl. esetemben kétfelé? Na és a haszonélvezeti jogról már vicces is lehet beszélni. . .Vagy csak a jelszavammal behívják a tanfolyamot – ha érdekli őket – és elmondható, hogy nem követnek el jogsértést ellened ? Ez is egy évfordulós gondolat . . .Mit gondolsz, van rá válasz? Szives üdvözlettel Klára.

  Válasz
 2. etelka

  Graturalok, a tovabbiakban is ilyen gazdag,szep sikereket es jo egeszseget kivanok.
  Etelka

  Válasz
 3. hanekamne eva

  Kedves Kriyztián
  Szeretettel köszõntelek
  Az évforduló alkalmával és mi den kedves résztvevőt. Átnéztem a tananyagaimat, megvan idáig mind, én sajnos nem tartozom a büszkeségeid közé de hálás vagyok, hogy már a kezdeteknél rátaláltam a csoportodra . Nekem csodálatos élményt hozott az élembe. Köszönöm. Sok sikert kivánok neked, és mindenkinek.

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .