Akció!

7 nap, 7 tanyás tájkép festése oktatóvideók

Original price was: 9950,00 Ft.Current price is: 4950,00 Ft.

7 nap, 7 tanyás tájkép festése

Online tájkép festő oktatóvideók

Összesen 7 db. oktatóvideót tartalmaz a gyűjtemény, mindegyikben egy-egy szép Magyaros tanyát ábrázoló tájkép végigfestését mutatom be, elejétől a végéig!

A tanfolyam lényege, hogy a 7 db. oktatóvideóban 7 különböző tanyás tájképet festünk majd meg.

A festéshez használunk ecsetet és festőkést is egyaránt.

Én mondom és mutatom, Te követsz és gyorsan kész is lesz a kép!

Mind a 7 videóban 1-1 festmény megfestését mutatom be elejétől a végéíg, miközben magyarázom azt is, mit miért és hogyan csinálom!

Így a végére lesz 7 db szép festményed, és gyarapodik a festészeti tudásod is!

Az indulás után minden nap 1 videó lecke várható 7 napon keresztül, a tanfolyam befejezéséig!

További információk a tanfolyam hirdető oldalán: ide kattints a megtekintéshez!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„7 nap, 7 tanyás tájkép festése oktatóvideók” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

7 nap, 7 tanyás kép

Online tájképfestő oktatóvideók

Fessünk együtt “tanyás” képeket!

A 7 nap, 7 tanyás kép festészeti oktatóvideósorozat lényege, hogy 7 nap alatt, 7 db tanyasi tájképet fogunk megfesteni.

Minden napra egy festmény jut majd, megmutatom a kép végíg festését videón, elejétől a végéig!

Közben azt is elmagyarázom, mit, miért és hogyan csinálok!

Én festem, te nézed, tanulsz és velem együtt festhetsz, míg végül készen lesznek a saját festményeid is!

2019. június 16.-án 19. 00.-kor indul!

A 7 nap, 7 tanyás festmény c. online oktatóvideó sorozat.

Összesen 7 db. októtvideót tartalmaz a gyűjtemény, mindegyikben egy-egy tanyát ábrázoló festmény végigfestését mutatom be, elejétől a végéig!

A Magyar festészet legszebb hagyományai…

…a tanyákat ábrázoló tájképek

 

Speciális tudás is lesz a tanfolyamon!

Megmutatom, hogyan lehet, meglévő festményekből ihletet, inspirációt meríteni úgy, hogy ne lemásold a létező művet, hanem átalakítva, feldolgozva egy önálló alkotást hozzál létre!

Így egyedi, saját alkotásaid lesznek, miközben tanulsz és segítséget kapsz meglévő alkotásokból, más mesterek munkáiból!

Fessük meg együtt mind a 7 db. tanyás tájképet

A  cím azt az elgondolásomat takarja, hogy a 7 db. oktatóvideóban, 7 különböző tanyákat ábrázoló tájképet festünk majd meg.

A festéshez használunk ecsetet és festőkést is egyaránt.

Én mondom és mutatom, Te követsz és gyorsan kész is lesz a kép!

Mind a 7 videóban 1-1 festmény megfestését mutatom be elejétől a végéig, miközben magyarázom azt is, mit miért és hogyan csinálom!

Így a végére lesz 7 db szép festményed, és gyarapodik a festészeti tudásod is!

 

 

A tanítványok írták…

Kedves Krisztián! Röviden szólva gyatra volt a festészeti tudásom, hiszen 2010-ben vettem először ecsetet a kezembe. Addig csak kerítést festettem. Utána kellet járnom, hogy hol lehet beszerezni a szükséges kellékeket, mire lehet egyáltalán festeni,….stb. és ez csak egy szegmense a festészetnek. Maga a festés, az egy külön feladat. Ó ” boldog tudatlanság ” , mondhatnám, mert csak azok mernek belefogni ilyen csodálatos tevékenységbe akik nem tudják, hogy mi-mindent kell tudni ahhoz, hogy a SZÉP megszülessen.

Azt nem tudom megmondani, hogy mikor csatlakoztam Hozzád, csak azt tudom, 35 tanfolyamot vettem Tőled, ami hatalmas lendületet és óriási kedvet adott a további festéshez. Ezek a tanfolyamok nyitották fel a szememet, hogy mitől lesz egy kép élő és természetes. A színek világa, a lendületes ecsetkezelés, a textúrák alkalmazása, mind-mind azt segítették, hogy a képeim egyre hangulatosabbak legyenek. Persze még rengeteg tanulni valóm van, de bízom benne, hogy a tanfolyamaid továbbra is segítségemre lesznek. Köszönöm, hogy olyan világba vezettél be, ahol élvezet lenni. Üdvözlettel: Klári.

Juhász Pogány Klára

Több mint 30 év tapasztalattal rendelkezem, így jónak mondhatom.

Jómagam 35 éve festek és szokták mondani „a jó pap is holtig tanul”. Erre szakmára, hobbira is szintén érvényes ez a mondás, mindig lehet mit tanulni. Viszont, ha kísérletezgetni szeretne valaki akkor is jól jön a plusz tudás. Mivel már 27 tanfolyamot vásároltam, és megpróbálnám részletesen leírni mindről amit tanultam, az hosszú lenne. Miben segítetek nekem? Röviden egyet-egyet kiemelve! Például: Más színpalettákat kipróbálni. Sosem alkalmaztam a szárazecset technikát, most kimondottan hasznát vettem egy munkámban. Ne kísérletezgettem sokat a festéshez használt médiumok kevergetésével, előállításával, most szívesen megteszem ezt. Saját kevert festőszer, lakk, stb. Sok olyan szakmai információt olvashattam, amit tudtam, de olyat is amit nem. Sok mindenről írhatnék még, de ami még lényeges egy-egy összeszedett, kidolgozott tanfolyamot vásárolhat meg bárki, ahol elsajátíthatja a lényeget. Nem kell agyalni mit, hogyan, honnan tanulhat meg. Itt készen vannak és jó kiinduló alapok. Én éveken át rengetek könyvből, „nem olcsón” tanultam és senki nem mondta, hogy így csináld, úgy csináld! Sok szakmai féltékenykedést tapasztaltam, nagy volt a szakmai irigység. És ma sem tolongnak Magyar nyelven tanfolyamot hirdetők. Ha iskolában akar tanulni valaki igen csak zsebbe nyúlós, ha egyáltalán felveszik! Én csak ajánlani tudom mindenkinek Krisztián online tanfolyamait valóban segíthet a tanulni vágyóknak és nem drágák. Üdvözlettel: Lukács René ( RenoArt)

Lukács René
Lukács René

Kedves Krisztián! A KINVA ART oktatóanyagai előtti tudásomat nem tudom meghatározni, mert nem volt viszonyítási alapom. 10 évvel ezelőtt óriási szenvedéllyel vetettem bele magam az olaj tájkép festészetbe. Tanári segítség nélkül a magam kárán jöttem rá sok technikai probléma megoldására. Sosem voltam megelégedve a végeredménnyel. A mérnöki munkámból adódó maximalizmusom volt a legnagyobb ellenségem. Ennek a legyőzésében rengeteget segít nekem folyamatosan mindegyik tanfolyamod. Sajnos sokszor hónapokig nem tudtam ecsetet a kezembe venni, csak nyaranként jutottam el egy alkotótáborba, ahol a baráti társaság instrukciói alapján próbáltam fejlődni. Rendszeresen festeni 2018 őszétől tudok, és a visszajelzésekből ítélve jó irányba haladok.

Nekem nagyon sokat segített a rendszerezett anyagismeret, amihez mindig hozzáférek. Hasznos ( bár nem könnyű) a színelmélet. Nagyon szeretem az oktató videókat, mert ezek nélkül valószínűleg el sem mertem volna kezdeni portrét és aktot festeni. Engem nagyon inspirálnak a KINVA csoport tagjainak alkotásai is. Jó dolog azonos értékrendű emberek munkáit és pozitív értékeléseit látni. Nekem óriási segítség az érthető, részletes magyarázat ahogyan végig vezeted a tanulót a kép elkészítésén. Számomra egy kép mindig többet ért ezer szónál. Továbbra is maradok hűséges tanítványod Marika

 
Antalné Gémesi Mária

Ezeket a képeket festjük majd meg a videókban!

Az átlagos festő másol, a zseniális pedig lop!

Pablo Picasso

Extra tudáshoz juthatsz és egy KÖLÖNLEGESSÉG is lesz!

A tanyás tájképek festése nem könnyű, sok mindenre oda kell figyelni.

De szerencséd van, mert én neked most minden elmondok és meg is mutatok erről!

A fent bemutatott tájképek többnyire külföldi, sokszor ismeretlen festők művei. 

 

KÜLÖNLEGESSÉG:

A tanfolyam különlegessége az lesz, hogy a fenti festményeket, nem fogjuk egy az egyben lemásolni.

Ehelyett felhasználjuk őket, átalakítjuk, és új önálló alkotásokat festünk az alapjaikból.

Olyan képeket, amelyek jobban tükrözik a Magyar tájképfestészet hagyományait, jobban tükrözik a jellegzetes Magyar tájat.

Természetesen te már tudod majd másolni az én elkészült átalakított képeimet, de a lényeg, hogy megmutatom milyen módszerekkel, milyen logikával alakítok át meglévő alkotásokat, úgy, hogy új alkotások szülessenek belőle.

Picasso mondta: “Az átlagos festő másol, a zseniális pedig lop!”

Mit jelent ez az idézet Picassotól?

Azt jelenti, hogy ellopjuk, azaz felhasználjuk az ötletet, hogy aztán a segítségével létrehozzunk egy önálló alkotást, ami sokkal jobb mint amiből kiindultunk, vagy legalább is nekünk jobban tetszik!

Ezt fogjuk csinálni a tanfolyamon. Meglévő képekből, új , jobb, vagy legalább is Magyarosabb alkotásokat hozunk létre!

 

A tanfolyam 2019. június 16.-án este indul!

Az indulás után napi 1 oktatóvideó várható 7 napon keresztül a tanfolyam befejezéséig!

 

Vásárlás közben az alábbi fizetési módok közül választhatsz!

Fizethetsz postai pénzesutalvánnyal, paypallal, banki átutalással, bankkártyával és Barion tárcával is!

A tananyag online zárt felületen érhető el, amihez a fizetést követően kapsz hozzáférést!

A tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz, akár évek múlva is újra nézheted és az elvégzése nincs semmilyen ütemtervhez, határidőhöz kötve!