Tanfolyamok

Ingyenes tanfolyamok

Fizetős tanfolyamok

Karácsonyi Ajándék videó 2. Anna Razumovskaya portré megfestése

Szerző: KINVA 1 Leckék 59000,00 Ft

Ezt az exkluzív oktatóvideót, csak a KINVA ART Akadémia tanítványai tudják megnézni! Bárki aki valaha vásárolt legalább 1 db oktatóanyagot az onlinefestotanfolyamok.com oldalról, ő jogosult a videó megtekintésére! Ők e-mailben kaptak hozzáférési kódot a videóhoz.

Modern Festmények Akril Festékkel Online Festőtanfolyam

Szerző: KINVA 19 Leckék 15950,00 Ft

A tanfolyamon megtanulhatod az akril festészetben használt anyagokat és speciális technikákat. Rengeteg tippet kapsz az akril festészet megismeréséhez. A tanfolyamon emellett a modern képalkotás zseniális és látványos módszereivel ismerkedhetsz meg.

Monokróm Száraz Ecsettel való Festés Online Festőtanfolyam

Szerző: KINVA 29 Leckék 25950,00 Ft

A tanfolyamon az Orosz Arbat utcai portréfestők speciális technikáját fogjuk megtanulni. Ők “Száraz ecset” technikának nevezték el az általuk kifejlesztett módszert. A technika lényege, hogy papírra, fekete olajfestékkel és ecsettel dolgozva, olyan hatású képet készítenek, ami a szokásos grafit vagy szén portrékra hasonlít, de a speciális száraz ecset technika miatt sokkal finomabb mint a rajztechnikák.

Festőkéses oktatóvideók

Szerző: KINVA 6 Leckék 8950,00 Ft

A festőkéses oktatóvideók egy 6 részes oktató videó sorozat, amely kizárólag az Afremov tanfolyam résztvevői számára érhető el! Az oktatóvideókhoz való hozzájutást az Afremov tanfolyam utolsó, 14. leckéjében közöltem. Az oktatóvideókban bemutatott technikák olyan módszerek, amelyeket az Afremov tanfolyamon oktattunk. Mivel ezek mellett a videók mellett nem lesznek elméleti leckék, így a videók tartalma feltételezi az Afremov tanfolyam tananyagának ismeretét. Emiatt van ez feltételként szabva...