Tanfolyamok

 • Ingyen Festőleckék Kezdőknek és Haladóknak Online Festőtanfolyam

  Oktató: KINVA 7 Leckék

  Itt az ingyenes online festészeti tanfolyam, kezdőknek és haladóknak. A tanfolyamon festészeti leckéket tekinthetsz meg, melyek akril és olajfestékkel egyaránt alkalmazhatók. A leckék megtekintése ingyenes és nincs semmilyen feltételhez kötve! FIGYELEM!! Az oldal sajnos kiírja a "Regisztráció" "vagy jelentkezz be" szöveget, ezt nem tudtam kivenni az ingyenes tanfolyamból sem, DE ETTŐL FÜGGETLENÜL NEM KEL SEM REGISZTRÁLNI, SEM BEJELENTKEZNI! VALÓJÁBAN ENÉLKÜL IS MEGNÉZHETŐ! A leckék megtekintéséhez kattints alul a "modulokban2 felsorolt, lecke címekre!!

  Tanfolyam előzetese - (7 lecke előzetes)

 • Transzformációs Realizmus, oktató videó (Black Friday 2018, ajándék)

  Oktató: KINVA 1 Leckék

  Ez a videó a 2018 évi Black Friday akcióban vásárlók számára lett készítve ajándék gyanánt. Csak az jogosult a megtekintésére, akik vásároltak ebben az akcióban! A videó mások számára nem elérhető, és más módon nem hozzáférhető!

 • Karácsonyi Ajándék videó 2. Anna Razumovskaya portré megfestése

  Oktató: KINVA 1 Leckék

  Ezt az exkluzív oktatóvideót, csak a KINVA ART Akadémia tanítványai tudják megnézni! Bárki aki valaha vásárolt legalább 1 db oktatóanyagot az onlinefestotanfolyamok.com oldalról, ő jogosult a videó megtekintésére! Ők e-mailben kaptak hozzáférési kódot a videóhoz.

 • Karácsonyi Ajándék videó 3. Realista Asztali Csendélet megfestése

  Oktató: KINVA 1 Leckék

  Ezt az exkluzív oktatóvideót,  a KINVA ART Akadémia tanítványainak, a Festőművész Blog olvasóinak, a hírlevél olvasóknak, facebook és youtube csatornáim követőinek és minden kedves érdeklődőnek szánom!

  Tanfolyam előzetese - (1 lecke előzetes)

 • Karácsonyi Ajándék videó 1. Esti Fények c. Festmény megfestése

  Oktató: KINVA 1 Leckék

  Ezt az exkluzív oktatóvideót, csak azok tudják megtekinteni, akik a 2017-es Karácsonyi Akcióban vásároltak Festőtanfolyamot! Ők e-mailben kaptak hozzáférési kódot a videóhoz.

 • Festészeti oktatóvideó: Erdei út

  Oktató: KINVA 1 Leckék 2500,00 Ft

  Ebben az oktatóvideóban Az Erdei út c. tájkép festését demonstrálom. A videó időtartama 1 óra. A videóban egy 50 x 40 cm méretű olajfestmény festését mutatom be lépésről lépésre, miközben szóbeli kommentárral kísérem a festés folyamatát.

 • Festészeti oktatóvideó: Esernyős nő

  Oktató: KINVA 1 Leckék 2500,00 Ft

  Az Esernyős nő c. festmény egy izgalmas modern szemléletű figurális ábrázolás, melyet nagyszerűen lehet olaj és akril, sőt pasztell technikával is megfesteni. A kép nagyon tetszetős, ugyanakkor megfestése viszonylag könnyű. A festményen kitűnően lehet gyakorolni a Korlátozott palettákban megismert “Akadémiai palettát”. Ebben az oktatóvideóban Az esernyős nő c. figurális kép festését demonstrálom. Az esernyős nőalak megfestéséhez kapcsolódó anyag és felszerelés lista, segéd fotók, és a demonstrációs oktatóvideó.