vagy jelentkezz be, hogy megnézhesd ezt a tanfolyamot.
FIGYELEM!! Az oldal sajnos kiírja a „Regisztráció” „vagy jelentkezz be” szöveget, ezt nem tudtam kivenni az ingyenes tanfolyamból sem, DE ETTŐL FÜGGETLENÜL NEM KEL SEM REGISZTRÁLNI, SEM BEJELENTKEZNI! VALÓJÁBAN ENÉLKÜL IS MEGNÉZHETŐ!

Itt az ingyenes online festészeti tanfolyam, kezdőknek és haladóknak. A tanfolyamon festészeti leckéket tekinthetsz meg, melyek akril és olajfestékkel egyaránt alkalmazhatók.

Folyamatosan újabb és újabb leckéket töltök fel, melyeket úgy tekinthetsz meg, ha lentebb az egyes leckék, címszövegére kattintasz!

Egyenlőre minden nap lesz egy új lecke, aztán később majd meglátjuk hogy bírom erővel. Igyekszem a tőlem megszokott alapossággal felépíteni a tananyagokat.
A leckékben az alapoktól kezdünk, az első leckékben főleg anyag és eszköz ismeret lesz, hiszen ez mindennek az alapja, természetesen egy kis művészeti ismerettel fűszerezve. 😉
Aztán jönnek majd a technikai leckék, színkeverés, festőtechnikák stb. Majd az oktatóvideók, ahol különböző képek festését mutatom be.
Lesz tájképfestés, csendélet, figurális kép és különböző mesterek technikái stb.
Ecsettel és festőkéssel, a leckéket egyaránt lehet akril és olajfestékkel is csinálni!
A tananyag nagyobb részét meglévő tanfolyamokból állítom össze ez főleg a kezdőknek jelent majd újdonságot.
De természetesen gondolok a haladókra is, azokra akik már régóta hűségesen követnek, így lesznek majd új, eddig még sehol be nem mutatott videók és leckék is!
Ne feledjétek, fel a fejjel ezekben a NEHÉZ IDŐKBEN ÉS HA CSAK LEHET MARADJATOK OTTHON, HA NEM LEHET AKKOR LEGYETEK NAGYON ÓVATOSAK!

Jó tanulást  és jó festést kívánok!!

Csatlakozz közösségünkhöz is!

Ingyen festőleckék Facebook csoportja

Csatlakozz az ingyen festőleckék Facebook csoportjához, itt egymást segíti a közösség a tanfolyam feldolgozásában!

A Facebook csoporthoz való csatlakozás nem kötelező, a tanfolyam megtekintésének nem feltétele, de nagyon hasznos segítség lehet!

A tanfolyam hírlevél értesítője

Feliratkozhatsz a tanfolyam hírlevél értesítőjére is, így mindíg időben értesülhetsz az új leckék megjelenéséről és egyéb érdekes infókat is kaphatsz!

A feliratkozás nem kötelező, a tanfolyam megtekintésének nem feltétele, de hasznos lehet!

 

Itt lentebb találod a leckéket, egy lecke megtekintéséhez kattints a lecke címszövegére!

Modulok