7 Nap, 7 Volegov Kép Festése Online Festészeti Oktató Videósorozat

Vagy jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaim eléréséhez

7 Nap, 7 Volegov Kép Festése Online Festészeti Oktató Videósorozat

Összesen 7 db. oktatóvideót tartalmaz a gyűjtemény, mindegyikben egy-egy szép nőalak végigfestését mutatom be, elejétől a végéig! A tanfolyam lényege, hogy a 7 db. oktatóvideóban 7 különböző mediterrán nőalakot festünk majd meg. A festéshez használunk ecsetet és festőkést is egyaránt. Én mondom és mutatom, Te követsz és gyorsan kész is lesz a kép! Mind a 7 videóban 1-1 festmény megfestését mutatom be elejétől a végéíg, miközben magyarázom azt is, mit miért és hogyan csinálom! Így a végére lesz 7 db szép festményed, és gyarapodik a festészeti tudásod is! Az indulás után minden nap 1 videó lecke várható 7 napon keresztül, a tanfolyam befejezéséig! A tanfolyam 2020 április 13.-án este 19.00.-kor indul, ekkor lesz elérhető az első lecke. Ide kattintva többet is megtudhatsz: https://kinvafestmenyek.com/7-volegov-kep-festese-online-festeszeti-oktato-videosorozat/  

Vásárlás közben az alábbi fizetési módok közül választhatsz!

Fizethetsz postai pénzesutalvánnyal, paypallal, banki átutalással, bankkártyával és Barion tárcával is! A tananyag online zárt felületen érhető el, amihez a fizetést követően kapsz hozzáférést! A tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz, akár évek múlva is újra nézheted és az elvégzése nincs semmilyen ütemtervhez, határidőhöz kötve!

4950,00 Ft

EXKLUZÍV OUTLET AKCIÓ: BÚCSÚ A KEDVENC TANFOLYAMAINKTÓL

KORLÁTOZOTT IDEIG ELÉRHETŐ KEDVEZMÉNY!

EXKLUZÍV OUTLET AKCIÓ: BÚCSÚ A KEDVENC TANFOLYAMAINKTÓL:

MOST 88% KEDVEZMÉNNYEL KÉRHETED, 5 DB ONLINE FESTŐTANFOLYAMOMAT!

Az ajánlat február 16.-ig érvényes, vagy amint elérjük a 200 megrendelést! (Én arra tippelek, hogy pár nap alatt el fog fogyni a 200-as keret és betelik a létszám)!

Az alábbi online videósorozataimat kérheted 88% kedvezménnyel:

Az 5 db online festőtanfolyam csak egyben vásárolható meg!

Összesen 33 db festmény végigfestését bemutató videó van a csomagban!

Siess, mert max. 200 vásárlót tudok kiszolgálni!

9950,00 Ft

Itt, ezen az oldalon lesznek majd a leckék a tanfolyam indulásakor! A tanfolyam indulása előtt itt nem láthatsz semmit! A Tanfolyam 2020. április 13.-án este 19.00. – kor kezdődik, és egy héten keresztül napi egy lecke várható majd a tanfolyam ideje alatt.

Leckék