Akció!

A Flamand 7 réteg lazúros festőtechnika online tanfolyam

Original price was: 25950,00 Ft.Current price is: 6950,00 Ft.

 

 

Leírás

A régi idők mesterei által használt réteges lazúrfestő technika az egyik titok, ami miatt olyan lenyűgöző minőséget és vizuális hatást keltenek a reneszánsz és barokk mesterek munkái.

Ezeknek a technikáknak az egyik legkiemelkedőbb változata volt a Flamand 7 réteg festőtechnika.

Ezen a csodálatos online festészeti tanfolyamon ezt a tudást sajátíthatod el Te magad is!

 

Művészettörténet

A művészettörténeti háttér ismerete hozzátartozik a festészet tanulásához. Ezek az ismeretek tartalmazzák azokat a szilárd alapokat, melyekre támaszkodni tudunk, amikhez viszonyíthatunk. Ezek nélkül a fundamentumok nélkül nem tudnánk elhelyezni önmagunkat sem alkotásainkat a festészet területein. Továbbá a régvolt idők mesterei taposták ki azt az utat melyen magunk is járunk jelenleg. Így a saját magunk fejlesztésén kívül, tiszteletünket is leróhatjuk előttük azzal, ha megismerjük őket.

Festőtechnikák

Ha megismertünk néhány nagyszerű mestert, akik a múltban valami különlegeset alkottak, joggal merül fel bennünk a kérdés egy-egy nagyszerű mestermunka láttán, vajon ezt hogyan csinálta, hogyan festette így meg a régi mester? Ezekre a kérdésekre kapjuk meg a választ akkor, ha megismerjük azokat a mestertechnikákat, melyekkel a múlt művészei is alkottak. Fel kell ismerni azt a tényt is, hogy ezeket, vagy az ezekből származó a technikákat alkalmazzák a napjainkban is alkotó, legnagyobb mesterek is.

Anyagismeret

Ha már van technikánk, tudjuk mit hogyan kell megcsinálnunk, hogy elérjük a kívánt hatást készülő festményünkön, akkor gyakran szaladunk bele, bizonyos problémákba. Ezek többnyire olyan jelenségek szoktak lenni, hogy hiába próbáljuk egyik másik technikát megvalósítani, de valamiért sikertelenek próbálkozásaink. Ezek sokszor amiatt történnek, mert nem a megfelelő anyagokkal próbálunk egy-egy technikát kivitelezni. Ezért nagyon fontos az egyes technikákhoz való anyagok ismerete is.

A hibák elkerülése

Végül ha festünk akkor számtalan alkalommal kerülünk bele abba a helyzetbe, hogy bizonyos hibákat produkálunk. Ezek nagyon sok, különböző okból következhetnek be, és nekünk felkészülten kell fogadnunk őket, hogy kijavíthassuk e hibákat. De sokkal jobb, ha lehetőleg el sem követjük őket, hiszen azzal időt, bosszúságot spórolunk meg magunknak. Számtalan olyan apró kis mesterfogás van, melyekkel e hibákat elkerülhetjük. Ezek ismerete is szükséges tehát ha festészettel foglalkozunk.

A tanfolyamon összesen 5 db festményt festünk meg elejétől a végéig, oktatóvideók segítségével. ezenkívül számos elméleti lecke is található a képzésen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Flamand 7 réteg lazúros festőtechnika online tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…