Bevezetés a festészetbe online festőtanfolyam

6950,00 Ft

Ez a tanfolyam a jövőben többé nem vásárolható meg!

Elfogyott

Leírás

Miről szól ez a tanfolyam?

A tanfolyam célja, hogy biztos alapokat nyújtson a festészettel hobbiszerűen, amatőr szinten foglalkozók számára.

Akik hobbiból, festenek és többnyire autodidakta módon képezik magukat, nekik szükségük van bizonyos alapismeretekre, melyek segítségével elkerülhetik a gyakori hibákat, melyeket az alkotó munkában könnyű elkövetni.

A Rendszer

Szükség van egy olyan rendszerre, amely jól átgondolt, következetes módon az alapoktól építkezve segíti az egyéni önfejlesztés folyamatát a festészet gyakorlásában.

Ezzel kiküszöbölhetőek az információ hiányából következő bizonytalankodások, tanácstalanságok stb. Továbbá egy ilyen rendszer segít abban, hogy az egymásnak sokszor ellentmondó információk közül az alkotó a megfelelőt szűrje ki.

Ezért ennek a rendszernek olyannak kell lennie, ami egyfajta logikát kölcsönöz a gyakorlónak, ami segít az alkotó munka folyamán meghozandó kérdéseket helyesen eldönteni önálló módon.

Magyarországon sok könyv és egyéb kiadvány megjelent már, ami főleg amatőr festőknek szól.

Azonban a fent felvázolt rendszerhez hasonló eddig nem volt elérhető.

Most itt van ez a Rendszer.

A rendszer neve “Bevezetés a Festészetbe Online Festőtanfolyam”.

Kinek való a tanfolyam?

A tanfolyam elsősorban kezdő, amatőr festőknek, alkotóknak való, akik akárcsak, most kezdenek érdeklődni a festészet iránt, de nem tudják, hogyan is kezdjenek neki. Vagy éppen néhány év festegetés után, már érzik, hogy jó lenne, valami átfogó tudásanyaghoz jutni, ami átlendítené őket az alkotó évek során tapasztalt nehézségeken.

Ha úgy érzed, hogy te már mindent tudsz, akkor ez nem a te tanfolyamod.

De, ha….

Ha még semmilyen ismereted és tapasztalatod nincs a festészettel kapcsolatosan, de szeretnéd kipróbálni, akkor köztünk a helyed.

Ha eddig csak rajzolgattál, vagy pl. jobb agyféltekés rajzolással, esetleg színes festéssel ismerkedtél, és kacérkodsz a gondolattal, hogy komolyabban elmerülj a festészetben akkor ez a te tanfolyamod.

Ha már gyakorlott festő vagy kiforrott technikákkal, de úgy érzed vannak hiányosságok, vagy te is azt vallod, hogy “A jó pap is holtig tanul”, akkor talán számodra is nyújt majd újdonságokat ez a tanfolyam.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bevezetés a festészetbe online festőtanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .