Akció!

Emberábrázolás 1. Online Festőtanfolyam

Original price was: 25950,00 Ft.Current price is: 6950,00 Ft.

A tanfolyamon megismerjük az emberábrázolás alapismereteit.

Elsősorban az aktokkal foglalkozunk, mert ezeken keresztül tudjuk megtanulni az ember ábrázolás alapismereteit, amelyek a későbbi összetettebb alkotások, zsánerképek stb. festésére szükségesek.

A tanfolyamon megismerkedsz az ember anatómiai arányaival, az emberábrázolás kompozíciójával és az emberi bőr tónusainak kikeverésével.

 

Több infó itt: https://onlinefestotanfolyamok.com/emberabrazolas-1-online-festotanfolyam/

Rengeteg hasznos tanácsot kapsz majd a hibák elkerülésére, és a jó alkotások elkészítéséhez

 

Leírás

Az ókortól egészen napjainkig, a legnagyobb mesterek alkotásain mindíg jelen volt és jelen van az ember is. Ezeken az ábrázolásokon az ember lehet valamely tevékenység közben, vagy csak egy beállított, mesterkélt pózban. Lehet pazar ruhában, vagy meztelenül, ahogyan Isten megteremtette őt. Bárhogyan is ábrázolták, mindíg a szépségének bemutatására törekedtek. Az akt ábrázolások célja sem a szexualitás volt, hanem az ember természetes, Isten által teremtett szépségének bemutatása.

A festészet mai értékrendjében is ugyanez a helyzet.

Az ember helyes ábrázolását az akt képek rajzolásán, festésén keresztül sajátíthatjuk el. Az akt képeken tudjuk megismerni, megtanulni az emberi anatómia pontos ábrázolását. Nagyon fontosak az ember anatómiájából fakadó apróbb részletek, melyek a fény-árnyék hatások, bőrtónusok megfelelő ábrázolásán keresztül mutathatók be. Ezek nélkül az ismeretek nélkül nem lesznek sikeresek az ember ábrázolására tett kísérleteink.

A jó hír az, hogy ez a tudás bárki által megtanulható, megismerhető.

Egy műalkotáson ábrázolt meztelenség, soha nem a szexualitást  mutatja be, hanem a leegyszerűsített szépséget.

Emiatt egy akt rajzot, vagy akt festményt nem lehet egy erotikus fotóhoz, vagy éppen a pornográfiához hasonlítani, melyek nem a magasztos szépséget, hanem az ennél sokkal gyarlóbb, emberi vágyakat, ösztönöket célozzák meg.

Az akt művészi ábrázolásának megvannak a megfelelő technikái, melyek elsajátíthatóak, és egy alkotónak ismernie is kell ezeket a módszereket, hogy alkotásán keresztül ízlésesen tudja prezentálni, az emberi test egyszerű szépségét.

Ezen a tanfolyamon ezt meg fogjuk tanulni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emberábrázolás 1. Online Festőtanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .