Akció!

Emberábrázolás 1. Online Festőtanfolyam

25950,00 Ft 7950,00 Ft

Egy tanfolyamon megismerjük az emberábrázolás alapismereteit.

Elsősorban az aktokkal foglalkozunk, mert ezeken keresztül tudjuk megtanulni az ember ábrázolás alapismereteit, amelyek a későbbi összetettebb alkotások, zsánerképek stb. festésre szükségesek.

Egy tanfolyamon megismerkedsz az ember anatómiai arányaival, az emberábrázolás kompozíciójával és az emberi bőr tónusainak kikeverésével.

Rengeteg hasznos tanácsot kapsz majd a hibák elkerülésére, és a jó alkotások elkészítéséhez

 

Leírás

Az ókortól egészen napjainkig, a legnagyobb mesterek alkotásain mindíg jelen van és jelen van a ember. Ezeken az ábrázolásokon az ember lehet egy tevékenység közben, vagy csak egy beállított, mesterkélt pózban. Lehet pazar ruha, vagy meztelenül, ahogyan Isten megteremtette őt. Bárhogyan ábrázolták, mindíg egy szépségének bemutatására törekedtek. Az akt ábrázolások célja sem a szexualitás volt, hanem az ember természetes, Isten teremtette szépségének bemutatása.

A festészet mai értékrendjében ugyanez a helyzet.

Az ember helyes ábrázolásával az aktuális képeket rajzolásán, festésén keresztül átveheti el. Az akt képeken tudjuk megismerni, megtanulni az emberi anatómia pontos ábrázolását. Nagyon fontosak az ember anatómiájából fakadó apróbb részletek, amelyek a fény-árnyék hatások, bőrtónusok megfelelő ábrázolásán keresztül mutathatók be. Ezek nélkül az ismeretek nélkül nem lesznek sikeresek az ember ábrázolására tett kísérleteink.

A jó hír az, hogy ez a tudás bárki által tanulható, megismerhető.

Egy műalkotáson ábrázolt meztelenség, soha nem egy szexualitást mutat, hanem egy leegyszerűsített szépséget.

Emiatt egy akció rajzot, vagy egy festményt nem lehet egy erotikus fotóhoz, vagy egy olyan pornográfiához hasonlítani, amely nem kedveli magasztos szépséget, hanem sokkal ennél sokkal gyarlóbb, emberi vágyakat, ösztönöket célozzák meg.

Az aktuális művészi ábrázolásnak megvan a megfelelő technikái, amelyek elsajátíthatók, és egy alkotónak ismernie kell ezeket a módszereket, hogy a műalkotáson keresztül tükrözően bemutassa az egyszerű test szépségét.

Ez egy tanfolyamon ezt fogjuk tanulni

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emberábrázolás 1. Online Festőtanfolyam” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..