Akció!

Realista Asztali Csendéletfestő Online Festőtanfolyam

Original price was: 25950,00 Ft.Current price is: 6950,00 Ft.

A Realista Asztali Csendélet Festő Online Festőtanfolyam

Fess te is lélegzetelállítóan csodálatos realista asztali csendéleteket!

A tanfolyamon a realista asztali csendéletfestés különböző technikáit tanulhatod meg.

A tanfolyam megtanítja azt is, hogyan segít a csendéletfestés abban, hogy a festészet egyéb területein is fejlődj a segítségével.

 

Leírás

A Realista Asztali Csendélet Festő Online Festőtanfolyam

Fess te is lélegzetelállítóan csodálatos realista asztali csendéleteket!

A tanfolyamon a realista asztali csendéletfestés különböző technikáit tanulhatod meg.

 

A festő számára a csendélet festés több, a mű létrehozásánál, a csendélet festés maga a festészet.

A csendéletfestés önmagában hordozza a festészet minden esszenciáját.

A klasszikus realista, akadémista asztali csendéletek képesek arra, hogy a festészet majd minden aspektusát modellezzék. Ezáltal a tanulásnak, kísérletezésnek, gyakorlásnak a legtermészetesebb és egyben egyik legfestőibb eszközei is azon túlmenően, hogy egyszersmind tetszetős műalkotások is lehetnek.

A csendéletfestés egy sor dolgot tanít meg a fesőnek miközben az valamit alkot

A csendéletfestéssel gyakorolni lehet a legtöbb festőtechnikát. Gyakorolhatjuk a kompozíciót, a fény árnyékhatásokat, chiaroscuro technikákat, stb. Fejleszthetjük színtani és színkeverő képességünket, megtanuljuk a helyes színharmónia létrehozását. Kísérletezhetünk a különböző textúrákkal, és mindenféle festőtechnikával is. Akár festőkéssel, a la príma festéssel, nedves a nedvesen technikával, vagy éppen több rétegű lazúrfestéssel is gyakorolhatunk. A csendélet festésben a modellként használt tárgyak megfestésével azok végtelen variációja végett, szinte minden létező alakzat ,és tárgy tökéletes megfestésének módját kipróbálhatjuk, megtanulhatjuk. A csendélet komponálás közben nem csak a jó kompozíció alkalmazását tanuljuk meg, de olyan világítástechnikai és fénytani ismeretekre is szert teszünk, amelyek segítenek a későbbiekben, akár az élő modellel való munka megkezdésében is.

A világ vezető klasszikus realista mestereinek technikáin keresztül ismerjük meg ezt a gyönyörű műfajt.

A csendéletek kompoziciója

Megtanuljuk azokat a szabályokat és elméleti módszereket, amelyek szükségesek a jó kompozíció elkészítéséhez. Ezek segítenek neked majd abban, hogy jobb csendéleteket komponáljál saját magadtól is. A tanfolyam egyik célja az, hogy képes legyél saját csendélet kompozíciókat létrehozni.

A csendélet tervezése

Megtanuljuk azokat a módszereket, amelyek segítenek egy jó csendélet kompozíció megtervezéséhez, beleértve az absztrakt formákat, a fények, árnyékok tervezését, a világítást, a színtervezést, és néhány egyéb olyan technikát amelynek segítségével jobb képeket tudsz alkotni

Csendéletfestő technikák

A csendéleteket nagyon sokféleképpen, meg lehet festeni. Számos módszer létezik amelyek külön-külön, vagy egymással ötvözve is lélegzetelállító eredményekhez vezethetnek a csendéletfestés terén. Ezekkel a módszerekkel is meg fogunk ismerkedni a tanfolyam folyamán.

Mesterek technikái

Szerencsénkre a világ teli van olyan művészekkel akik mesteri szinten alkotnak különböző Realista csendéleteket. Ezeknek a Mestereknek a technikáival, stílusával is megismerkedünk a tanfolyam folyamán, ahol mestermásolatokat is fogunk készíteni. Olyan neveket állíthatunk magunk elé példának, mint David Leffel, Jeff Legg, David Riedel, David Cheifetz és még más nagymesterek.

Tetszett amit fent olvastál? Most akkor kapaszkodj meg! Képzeld el, hogy a fentiek csak a jéghegy csúcsát jelentik. Ez az online tanfolyam, a KINVA ART Akadémia egyik legszebb tudásanyaga lesz.  lélegzetelállító festményeket fogunk itt festeni. Több mint 10 videó és több mint 10 írásos lecke lesz majd a tanfolyamban. Rengeteg gyakorló feladat lesz, ahol többek között, rajzolunk is, szénnel és ceruzával is dolgozunk majd. Természetesen a lényeg itt is a festés lesz, a tanfolyamot olaj és akrilfestékkel is lehet követni, így mindkét technika rajongói megtalálják a számításukat. színkeverési gyakorlatok és ábra festő gyakorlatok is lesznek a   7 db! komplett kép megfestését elejétől a végéig demonstráló videók mellett! Monokróm és korlátozott paletta technikákkal is fogunk dolgozni ezen a tanfolyamon.

Ezen a tanfolyamon mindezt meg fogjuk tanulni!

 

A tanfolyam megtanítja azt is, hogyan segít a csendéletfestés abban, hogy a festészet egyéb területein is fejlődj a segítségével.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Realista Asztali Csendéletfestő Online Festőtanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .