Akció!

Fabian Perez Festőtechnikái Online festőtanfolyam

Original price was: 15950,00 Ft.Current price is: 6950,00 Ft.

Az Online Festőtanfolyamon az Argentin Festőművész Fabian Perez festőtechnikáit ismerhetjük meg.

 

A tanfolyamon az elméleti leckék és gyakorlati feladatok mellett, 7 db oktatóvideó található, melyekben 1-1 Perez kép megfestését demonstrálom elejétől a végéíg.

Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fabian Perez Festőtechnikái Online festőtanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Fabian Perez Festőtechnikái Online Festőtanfolyamon az Argentin művész, fantasztikus hangulatú festményeinek stílusát és technikáit ismerheted meg.

Tanuld meg Te is, ezeknek az egyedülálló hangulatú festményeknek a megfestését, egy technikailag könnyen elsajátítható módszer szerint!

A tanfolyam anyagát képezi, 7 db komplett festmény végíg festését bemutató  oktatóvideó, és további elméleti és gyakorlati leckék.

Kedvcsinálónak nézd meg lentebb a videókat!

A videóban és a lenti galériában látható festményekhez hasonló képeket fogunk festeni a tanfolyamon.

A tanfolyamot olaj és akrilfestékkel egyaránt el lehet végezni, mindkét technika bemutatásra kerül!

Fabian Perez festményeiből kiérződik a latinos temperamentum és az a nagyfokú romantika amit a művész, a lelkéből táplál.

Festőtechnikájára jellemzőek a sötét tónusú hátterek, a lendületes, nagyvonalú ecsetkezelés, és a kissé eltúlzott színhasználat.

Ecsetkezelésén érződik a temperamentum, és nagymértékben összhangban van a képeinek témájával, figurái gyakran szinte együtt lüktetnek a zenével, mely gyakran megjelenik alkotásain, a flamenco táncosnőin, tangó és bárjelenetein.

A testszíneket hangsúlyos, eltúlzott barnákkal és narancsokkal oldja meg, ezek a meleg földszínek izgalmas kontrasztba kerülnek a gyakran sötét, kékes feketés hátterekkel amelyek az éjszakai életet ábrázoló jeleneteinek velejárói.

Fabian Perez palettája

Megismerheted a tanfolyamon azt a paletta összeállítást és színképzési módot, ahogyan az Argentin művész is dolgozik.

Ez a sajátos színvilág és a speciális fény árnyék hatások azok, melyek a téma mellett meghatározzák, Perez festményeinek, olyan jellegzetes és egyedülálló hangulatát.

 

 

Akril vagy olajfestékkel is megfesthető

Az argentin művész anyaghasználata, főleg az akril festékre korlátozódik. Ugyanakkor az alkotásai olyan jellemzőkkel bírnak, hogy mind olaj, mind pedig akrilfestékkel egyaránt ugyanolyan könnyedén megfesthetők.

Így a tanfolyam tematikája szerint mindkét anyaggal be fogom mutatni a festmények megfestését, így mind az olajjal, mind az akrillal festőknek segítség lesz ez a tanfolyam.

A tanfolyamon mindkét festéktípus alkalmazásához kapsz majd segítséget, és a megfelelő festékek és színek kiválasztását is megtárgyaljuk majd.

 

Megígérem neked, hogy ha megveszed a Fabian Perez festőtechnikái Online Festőtanfolyamot, akkor életed egyik legkülönlegesebb hangulatú alkotásait fogod megfesteni e tanfolyam segítségével

 

Fabian Perez élete és munkássága

A tanfolyamon megismerheted az Argentin festőművész mozgalmas életét és művészi pályájának alakulását.

Külön érdekesség, hogy bepillantást nyerhetsz abba az érdekes üzleti modellbe is, amely segítségével megfinanszírozza művészi pályáját és életét.

 

Hangulat és hatásfokozás a festészetben

A tanfolyamon megismerheted azokat a trükköket, amelyeket Perez a különleges hangulat fokozására használ festményein.

Ezek az apró kis trükkök lehetővé teszik, hogy ilyen egyedi hangulatú, nagy hatást kiváltó képeket fessél te magad is a jövőben.