KSZR Színkeverő Rendszer Online Festőtanfolyam

35950,00 Ft

A KSZR Színkeverő Online Festőtanfolyamon tökéletesen megtanulhatod a színkeverés minden trükkjét!

A tanfolyamon 7 db komplett festmény megfestését bemutató videó is lesz, rengeteg színkeverő gyakorlat mellett!

 

Elfogyott

Leírás

 

1. Hogyan válaszd ki a festékszíneidet?

 

Nem szabad bedőlni a művészfesték gyártók káprázatos bőségű kínálatának. Az ő céljuk az, hogy minél kevesebbet foglalkozz a színkeveréssel, és minél többféle színt, minél több tubus festéket vásároljál meg magadnak.

Megmutatom neked mi az a sokkal kevesebb mennyiségű szín amit elég ha megveszel ahhoz, hogy mindenre elég legyen neked az alkotások közben.

Megbeszéljük az összes fontos, kevésbé fontos és a szükségtelen színeket is.

Megtanulod azt a logikát is, hogy mi alapján dönts a festék és színvásárlás közben!

Mondj nemet a túl sok színre, mondj nemet az indokolatlan pénzköltésre!

 

 

2. Olcsó, vagy drága színeket vegyél?

 

 

Egyrészről a drága művész minőségű festékek, melyek jóminőségű színeket tartalmaznak, nyilván sokkal jobbak mint olcsóbb stúdió minőségű társaik.

De nem lehet, nem is szabad egyértelműen kijelenteni, hogy csak drága, vagy csak olcsó festékeket szabad venni. Néha, bizonyos színekből megfelelő az olcsóbb festék kategória is, de egyes színekből, sajnos muszáj drágább festéket venni.

De a jó hír, az, hogy a sokszor  drágább színeket is lehet jó minőségű, de olcsóbb színeket tartalmazó festékekkel helyettesíteni.

Te tudod miből érdemes drágát, és miből érdemes olcsót venned?

Tudod mit, mivel lehet helyettesíteni?

Tudod hogyan tudsz egy csomó pénzt spórolni, a festék optimalizálással?

Ezeket is megmutatom neked.

Csak ez az első két pont, már rövid távon is rengeteg pénzt spórol meg neked, ami visszahozza e tanfolyam árát.

 

 

3. A KSZR Színkör színei, és festékei

 

A hagyományos színkörökön azonosítanak többnyire maximum 12 színt. Ezek a szokásosak, sárga, narancs, vörös, kék, lila stb.

Ezzel a tudással, te vajon előrébb vagy amikor bemész egy művészellátóba?

Ott is csak ennyi van ráírva a tubusokra?

Hát persze, hogy nem.

Ott ilyen színnevekkel találkozhatsz, hogy pl. „Kadmium Világos Sárga”, „Kobalt Kék”, „Természetes Umbra”, „Van Dyck Barna” stb.

Na és? Találsz te ilyen fantázia neveket a hagyományos színkörökön, amivel tanítani szokás a színelméletet?

Ugye, hogy nem.

Itt kezdődnek a problémák.

Jó hírem van!

A KSZR SZÍNKEVERŐ RENDSZERBEN azonosítjuk az összes szükséges, tubusos festékszínt amit vásárolhatsz, és elhelyezzük a színkörön. Azt is megbeszéljük, hogy melyik szín, milyen irányba torzul a színkörön, milyen másik alapszínnel, vagy színekkel van szennyezve!

Így egy olyan tudás birtokába jutsz, ami örökre segít a helyére tenni a színeket, és a lehető legnagyobb tudatossággal tudsz választani köztük.

 

4. HOGYAN LEHET KÜLÖNBÖZŐ SZÍNPALETTÁKAT KIALAKÍTANI?

 

 

Azt már Te is tudod, hogy amikor elkezdesz festeni akkor teljesen felesleges minden színből amit a festődobozodban találsz kinyomkodni a a palettára, hiszen így gyakran sok nem is használt szín is feleslegesen kárba vész.

Ez pedig csak pazarlás lenne.

De azt tudtad, hogy léteznek különböző funkcionális paletták a festészetben?

Például van tájképfestő, plein air, portréfestő, modern paletta is. De vannak un. korlátozott paletták, mint a Zorn, Apellész, Akadémiai stb. paletták. Vagy vannak a nyitott és a zárt paletták. Na meg ott vannak az osztott  és a kiterjesztett paletták, az elsődleges és a másodlagos paletták és még egy csomó!

Ezekkel is meg fogsz ismerkedni és ezek segítségével ki tudod majd alakítani a saját paletta rendedet, a különböző projektekhez.

Így mindíg azt a paletta variációdat tudod majd előkészíteni ami az adott alkotáshoz a legmegfelelőbben szolgál téged, felesleges, zavaró színek jelenléte és festékpocsékolás nélkül.

 

5. MI A HELYZET A SZÍNKEVERÉSSEL?

 

 

Természetesen lesz színkeverés is, a KSZR Színkeverő Online Festőtanfolyamon bőséges színkeverő gyakorlattal fogjuk elsajátítani a festészetben alkalmazott színkeverési elveket, technikákat.

Ezeknek a színkeverőgyakorlatoknak az a célja, hogy tökéletesen átültesd a gyakorlatba, a hétköznapi alkalmazásba a KSZR Színkör Ismereteit.

Tehát ha te megismered, és megtanulod a KSZR színkőrt, akkor már sokat tettél azért, hogy hatékonyabban használd a színeket, de igazából még nem vagy készen.

Majd akkor állsz készen ha mindezt tökéletesen tudod alkalmazni is, ha a lehető legnagyobb biztonsággal, tudatossággal képes leszel a színek tökéletes keverésére, tévesztés nélkül.

 

6. KÉPEKET IS FESTÜNK MAJD?

 

 

 

 

Mi az hogy festünk majd!?

Hiszen elsősorban ezért vagyunk itt!

Mit sem érne a színkeverési tudásanyag ha nem használnánk az így megszerzett képességeinket, valami szép alkotás létrehozására!

Természetesen festeni is fogunk!

Nem is keveset!

A KSZR Színkeverő Online Festőtanfolyamon, több kisebb technikai gyakorló kép megfestésén kívül, Összesen 7 db komplett festményt is megfestünk majd! Mindegyik alkotás festését videóval fogom demonstrálni elejétől a végéig! Közben persze kommentálom is azt, hogy Mit, Miért és Hogyan csinálok!

 

7. HOGYAN KELL SZÍNHARMÓNIÁT KIALAKÍTANI A FESTMÉNYEN?

 

 

 

Bizony, attól hogy megismerjük a színeket, és tökéletesen megtanuljuk őket tudatosan használni. Attól, hogy profi színkeverők leszünk. Ezekből még nem következik automatikusan, hogy jó lesz a festményünk.

A színekkel való munka ugyanis nem ér véget a színkeveréssel.

A Színeket harmonikusan egymás mellé kell rendezni a festményen, ahhoz, hogy ott egy színharmónia alakuljon ki, és a kép esztétikus, izgalmas alkotássá váljon!

Emiatt elengedhetetlenül fontos, hogy az alkotói folyamatba tudatosan törekedjünk a megfelelő színharmónia kialakítására a festményünkön.

A KSZR Színkeverő Online Festőtanfolyamon ehhez nagyon sok segítséget kapsz majd. Számos olyan gyakorlat lesz, ahol ezeknek a színharmóniáknak a kialakítását fogjuk megtanulni.

A tanfolyam végére te is tudatosan fogod majd alkalmazni a színharmónia ismeretanyagait a saját alkotói folyamataidban.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KSZR Színkeverő Rendszer Online Festőtanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .