Akció!

Mediterrán Tengerparti Tájképek Festése Online Festőtanfolyam

Original price was: 12950,00 Ft.Current price is: 6950,00 Ft.

A Mediterrán Tájképek Festése Online  Festőtanfolyamon a mediterrán utca és látképek, tengerparti tájképek festésének technikáit ismerjük meg.

Ezt a tanfolyamot minden amatőr és haladó alkotónak ajánlom, a szép tájak és az érdekes festőtechnikák megismerése miatt.

A tanfolyamot olyanok is könnyedén el tudják végezni, akik még kezdők a festészetben.

Nekik különösen hasznos lesz pl. a helyes színképzések elsajátítása miatt, a téjkép színeinek harmonikus összeállításával és a tipikus hibákkal, és azok elkerülésének módjaival is sokat foglalkozunk ezen a tanfolyamon.

A cél, hogy művészeti értéket magukban hordozó alkotásokat hozzunk létre, tökéletes kompozícióval.

A tanfolyamot akril és olajfestékkel is egyaránt el lehet végezni, magam mindkét technikára fogok példát mutatni a tanfolyam során.

Az Online Festőtanfolyam 2018. július 24.-én indul, és az indulát követően, heti 2 lecke érkezik keddi és pénteki napokon, egészen a tanfolyam végéig.

A Mediterrán Tengerparti Tájak Festése Online Festőtanfolyamon összesen 7. db. komplett festményt fogunk festeni, mindegyikhez lesz 1-1 komplett oktatóvideó!!

Leírás

Milyen ismereteket ad ez a tanfolyam?

A tanfolyamon a klasszikus és modern tájképfestő technikákat ismerheted meg.

A tanfolyam fókuszában a vízfelületek, épületek, utcák, hegyek és a tenger ábrázolása áll.

Kiemelt figyelmet szentelünk továbbá az épület perspektívák és az atmoszferikus perspektíva fontosságára is.

Víz ábrázolási technikák

A Mediterrán Tengerparti Tájak Festése Online Festészeti tanfolyamon, megismerheted a víz ábrázolásának különböző technikáit. Megtanulhatod hogyan lehet gyönyörű tükröződéseket, reflexiókat létrehozni az ábrázolt víz felületen, ezzel együtt a víz reális ábrázolását is megtanulhatod.

 

Épületek, utcák, sikátorok

Hangulatos, mediterrán sikátorok, utcaképek ábrázolásának technikái.

Horvátország, ódon, romantikus hangulatot árasztó, fantasztikus sikátorainak és utcaképeinek festői megjelenítése.

Horvátország és Montenegró tekergős, kanyargós, lépcsőkkel tarkított szűk kis utcácskái régóta újra és újra megihletik a festőket, témaként szolgálva nekik alkotásaikhoz.

Ezt a hagyományt követve, mi is megismerjük ezeknek az ábrázolási módjait.

 

Velencei gondolák

A Mediterrán témájú festmények egyik kedvelt motívuma a Velencei gondolák, és Velence kanálisaival szabdalt utcácskáinak, a felettük átívelő gyaloghídjainak ábrázolása is.

A tanfolyamon ilyen témájú festményeket is fogunk festeni

 

Monrtenegrói látképek

Kétség kívűl a legszebb mediterrán festmények közé tartoznak a csodálatos, Montenegrói öböl, lélegzetelállító látképei, a hegyoldalba épült tengerparti városkákkal, a tengerrel és a távoli hegycsúcsokkal. Ennek a tanfolyamnak talán a legszebb alkotásit fogjék adni ezek a montenegrói témájú festmények.

A képeken nem csak a látképek festésének technikáit tanuljuk, de nagyszerű alkalom az épület perspektívák megismerésére is. Ezen kívül, a mélységek, távolságok érzékeltetése, a légköri perspektíva mélyebb megismerése a másik cél ezen a tanfolyamon.

A Mediterrán Tengerparti Tájak Festése Online Festőtanfolyamon összesen 7. db. komplett festményt fogunk festeni, mindegyikhez lesz 1-1 komplett oktatóvideó!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mediterrán Tengerparti Tájképek Festése Online Festőtanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .