Akció!

Vladimir Volegov Festőtechnikái Online Festőtanfolyam

Original price was: 15950,00 Ft.Current price is: 6950,00 Ft.

Az Online Festőtanfolyamon a romantikus realista, impresszionista nőalakok ábrázolása a cél, gyönyörű mediterrán környezetbe helyezve az alakokat.

A Tanfolyamon a Spanyolországban élő Orosz származású festőművész, Vladimir Volegov festőtechnikájával ismerkedünk meg.

 

A tanfolyamhoz örökös hozzáférést kapnak a résztvevők, a tananyag örökre elérhető marad!

A tananyagban összesen 7 komplett kép megfestését elejétől a végéig bemutató oktatóvideó lesz, a fotókkal illusztrált szöveges tananyagon, és egyéb gyakorlófeladatokon kívül.

Mindenkit szeretettel várok a tanfolyamra!

Elfogyott

Leírás

 

A napfényes mediterrán környezetbe helyezett, romantikus pillanatokban elkapott, és az impresszionizmus eszköztárával, realistán ábrázolt gyönyörű nőalakok.

Ezek jelenti ennek a csodás képeket produkáló online festőtanfolyamnak az esszenciáját, Volegov mester után.

 

Ezen az online festőtanfolyamon mindenek előtt lesz 7 db oktató videó, ahol 1-1 Volegov festményt fogunk megfesteni elejétől a végéig. A videókon vágatlanul bemutatom a festmény megfestésének lépéseit, a használt színeket és technikákat. Festés közben pedig magyarázatot is fűzök, ahhoz, hogy mit, miért, és hogyan csinálok!

Ezen kívül a tnanyagnak lesz egy elméleti része is ahol fotókkal illusztrált szöveges tartalomban ismerheted meg a tanfolyamhoz kapcsolódó elméleti hátteret.

Továbbá különböző gyakorlati feladatokkal is találkozol majd a tanfolyam ideje altt, melyek segítenek felkészülni a videók megfestéséhez.

A tanfolyamon megismered Volegov mester életét, az impresszionizmus művészettörténeti hátterét, a Romantikus Realizmus és az Impresszionizmus kapcsolódási módjait. Ezeken kívül megismered az impresszionizmus technikáit, színhasználatát, az ecsetkezeléseket és a festőkéses technikákat is, melyeket Volegov mester is használ.

A tanfolyam kitűnő továbbtanulási lehetőség az emberábrázolással ismerkedők számára is, de a tájképek, mediterrán látképek kedvelői is megtalálják számításukat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vladimir Volegov Festőtechnikái Online Festőtanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .