KINVA ART AKADÉMIA

Különleges intézkedések 

A koronavírus miatti helyzetben speciális intézkedéseket vezettünk be a KINVA ART AKADÉMIÁN, ezekről tájékoztatlak ezen az oldalon!

A KINVA ART AKADÉMIÁN különleges intézkedéseket vezettem be a koronavírus miatt kialakult speciális helyzetben!

A vírus legyőzéséhez az egész társadalomnak össze kell fognia. Ennek egyik legegyszerűbb módja, ha mindenki aki csak teheti, amikor csak lehet, csökkenti vagy megszünteti a társadalmi érintkezéseket. Egyszerűbben mondva, ha lehet akkor MARADJ OTTHON!

Nem tudjuk meddig tart majd ez a szokatlan, korlátozó helyzet, de annyi bizonyos, hogy szükség van rá. Logikus, hogy a vírus „kifárasztását” azzal lehet elérni, ha csökkentjük, gátoljuk a lehetőségét egymás megfertőzésének!

Ezért most ezt kell tennünk!

Ez a bezártság nincs jó hatással az emberre. Sokan szenvednek ettől. A legjobb módja ennek enyhítésére, ha kitalálunk valamit amivel lekötjük magunkat. Valamit amivel hasznosan tölthetjük az időnket. Ez lehet olvasás, hobby, tanulás, otthoni munkavégzés stb. Bármi ami célt ad nekünk, ami leköti elménket, örömet okoz és elvonja a figyelmünket egy kicsit a tragikus helyzettől!

Ezért azt ajánlom mindenkinek, találjon ki valamit amivel leköti magát, amit jólesik csinálni, ami célt ad e nehéz időszakban!

-Nagy Krisztián – KINVA

Programom

A KINVA ART AKADÉMIA speciális programot kínál minden érdeklődőnek abban, hogy a bezártság idején kissé hasznosabban, érdekesebben teljenek a hétköznapok.

Tanulás

Ingyenes festőtanfolyamunkon bárki kötelezettségek nélkül elkezdheti megtanulni a festészet alapjait. Ezáltal folyamatosan tréningezhetjük az elménket, leköthetjük a figyelmünket is.

Festés

A festészet kitűnő elfoglaltság az otthon maradók számára. Jót tesz a léleknek, szép dolgokat hozunk létre megélve az alkotó munka örömeit, és közben Amatőr művészé válhat bárki.

Közösség

Bár a festészet tanulása az interneten történik, online oktatás formájában, mindenki otthon tanulhat. De közben csatlakozhat  több mint 3500 főt számláló online közösségünkhöz, így senki nem marad magára.

Az ingyen festőleckék facebook csoporthoz a lenti linkre kattintva csatlakozhatsz Te is! Már több mint 3500 tagunk van!

Kilábalás

A festészet nem csak arra jó, hogy kellemesen töltsük az időnket, nem csak hobby lehet, de alkotásaink értékesítésével amellett, hogy másoknak örömet okozunk, még anyagilag is gyarapodhatunk, segítve ezzel a nehezedő gazdasági helyzetből való kilábalást.

Különleges intézkedéseim

  A címsorban szereplő intézkedéseimről:

Sokat gondolkodtam azon, hogyan is tudnék segíteni a magam módján ebben a nehéz helyzetben. Végül arra jutottam, hogy két dolog van ami megnehezíti ezt az időszakot mindenki számára, az egyik a bezártság elviselésének nehézségei, a másik pedig a jövőben várható anyagi nehézségek. Ezért egy 3 lépéses cselekvési tervet állítottam össze, ami a fenti problémákban segíthet!

1. Lépés: Elindítottam az Ingyenes Online Festészeti Tanfolyamot, amelyen bárki részt vehet mindenféle kötelezettség nélkül. Itt ingyenes festészeti leckéket lehet megtekinteni, így azoknak is lehetőségük van tanulni, akiknek eddig valamiért ez nem adatott meg. Az ingyenes online festészeti tanfolyamot ide kattintva nézheted meg!

2. Lépés: Az összes eddigi fizetős festészeti tanfolyamomat, a lehető legolcsóbb áron elérhetővé tettem. Ez a „leárazás” határozatlan ideíg fog tartani, jellemzően a koronavírus miatti legszigorúbb intézkedések időszakának végéig! Itt több mint 50 db online festészeti tananyagról van szó, amely több mint 900 db szöveges tananyagot jelent és közel 500 db oktatóvideót, melyekben mindegyikben 1-1 festmény végíg festését mutatom be! Ezzel az a célom, hogy a fizetős képzések is elérhetővé váljanak mindenki számára az árcsökkentés következtében. A Webshopban vagy itt az oldalon lentebb megtalálod a leárazott képzéseket!

3. Lépés: Nemsokára elindítok egy új ingyenes tananyagot is, amelynek a Művész Marketing lesz a témája. Ezzel az a célom, hogy segítsem az amatőr művészeket abban, hogy alkotásaikat értékesíteni tudják. Ezzel kicsit csökkentheti mindenki a kiadások terheit, növelheti a bevételeit. Talán így könnyebb lesz átvészelni a közeljövőben várható gazdasági nehézségeket is.

Kérd Te is az  e-mail értesítőt!

Az e-mail értesítővel időben értesülhetsz az újabb ingyenes leckékről, és az egyéb fontos hírekről a fenti intézkedéseimmel kapcsolatosan!

Válogass a tanfolyamok közül!

Ahogyan azt fentebb írtam, az összes online festészeti tanfolyamot rendkívüli mértékben leáraztuk! Ekkora mértékű leárazás még sosem volt, és remélehetőleg nem is lesz, tekintettel az okokra. Egyes tanfolyamok akár 22000,- Ft, azaz huszonkétezer Ft kedvezménnyel vásárolhatók! De a legdrágább tanfolyam sem kerül többe most, mint 4950,- Ft!!!

Több mint 50 képzés közül válogathatsz!

Kérdezz tőlem, vagy csak oszd meg a gondolataidat velünk itt alul a „Hozzászólások” között!!

 

13 hozzászólás

 1. Vicuska

  Kedves Krisztián!
  Fantasztikusak az oktató videóid. Párat már vásároltam is, s most is fogok még. Javaslatként: esetleg a közeljövőben állatok festéséről is készítenél oktatást? Állatok szőrzetének festését is szívesen megtanulnám. Kisunokámnak tacskó kutyust szerettem volna festeni (mert kedvenc kutyusa),de sajnos nem sikerült. Nem adom fel, de tudásod sokat segítene. Ködzönöm.

  Válasz
 2. Kólinger Irén

  Kedves Krisztián! Én teljesen kezdő vagyok. Az első 3 képet készítettem el a 7 Magyaros táj közül. Még nagyon sok dologgal elégedetlen vagyok, de leginkább a fák könnyed légiessége nem jön össze. Megkérhetlek, hogy az ehhez használt ecset méretét és minőségét megírod? A videóban mondtad ugyan, hogy legyezőecsetet, a másikban erősebb sörteecsetet használtál, de a hasonló ecseteimmel megközelítőleg sem érem el amit szeretnék. Valószínű nem jó minőséget vettem, és persze a technikám sem megfelelő. Köszönöm ha időt tudsz szakítani a válaszra.

  Válasz
  • Bogdán Zsóka

   Kedves Krisztián!

   A Müvész Marketing érdekelne.
   Gondolom erröl majd kapok èrtesítèst.

   Elöre is kószónóm.
   Szeretettel
   Zsóka

   Válasz
   • KINVA

    Kedves Zsóka!
    Igen, már dolgozom az anyagon amint készen lesz elindítom és akkor mindenki kap értesítést aki fel van iratkozva hírlevélre!

    Válasz
 3. SPITZ GABRIELLA

  KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM

  Válasz
 4. vanya magdolna

  Szia!
  nagyon köszönöm a lehetőséget, én a festést választottam. email cimem: [email protected]

  Vigyázz magadra!

  Válasz
 5. Gócza Sándor

  Kedves Krisztián!
  Nagyon jó minden videó,én már a youtubon megnéztem régebben ezen videók egy részét.
  Nagyon kezdő vagyok, akrillal próbálkozok,(kicsi a hely és a család a szagokat nehezen viseli, mint pl olaj ) és próbálom átültetni a tudást a gyakorlatba. Nagyon jónak ítélem az egész „karantén” programot. a színkorongról szóló előadás nagyon tetszett, mert nekem is ezzel van bajom.

  Üdvözlettel: Sándor

  Válasz
 6. Gabi

  Nagyon nagyon szépen köszönöm ezt az igazán nagylelkű kezdeményezést, ami valóban sok örömmel fog eltölteni. Nekem igen hasznos kikapcsolódás lesz az biztos!

  Válasz
 7. evabusines

  Krisztián, azt szeretném kérdezni hogy ezek az ingyenes anyagok megjelennek a fiókomban a többi fizetős anyag mellet??? Nagyon örülnék neki…

  Válasz
 8. evabusines

  Fantasztikus vagy!!!! Hálás köszönet érte…

  Válasz
 9. Simonne Etelka

  Köszönöm szépen

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .