Emberábrázolás 1. Online festőtanfolyam

Vagy jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaim eléréséhez

A tanfolyam 2017. november 22. kedden indul, itt lesznek majd a leckék, melyek hetente kétszer, keddi és pénteki napokon jelennek meg, a tanfolyam végéig.

Leckék

5. Lecke Az emberi arc és fej arányai (Emberábrázolás 1. online tanfolyam)

Szerző: KINVA

Ahogyan az előző leckében láttuk, hogy az emberi alakon, ugyanúgy az emberi fejen és arcon is megfigyelhetőek olyan arányosságok, melyek a népesség legnagyobb részére egyformán igaz. Ezek az arányosságok, ha ismerjük őket, akkor nagy segítségünkre lehetnek abban, hogy egy arc rajzolásánál, festésénél, ne rontsuk el aránytalanságok rajzolásával.

11. Lecke A női torzó (Emberábrázolás 1. online tanfolyam)

Szerző: KINVA

Ebben a leckében a női torzó szerkezeti felépítésével fogunk foglalkozni. A pálcika emberes modellhez hasonlóan az emberi testet a megfelelő módszerekkel viszonylag könnyű megszerkeszteni, hiszen ezekben a szerkesztésekben is segítségünkre vannak a szerkezeti elemek és azok arányainak ismeretei.

14. Lecke Az emberi arc alapvető színei (Emberábrázolás 1. online tanfolyam)

Szerző: KINVA

Ebben a leckében az emberi arc színeiről beszélünk, lesznek még leckék ahol majd részletesen is foglalkozunk a test színekkel, de fontosnak érzem az arc színeit külön tárgyalni, ugyanis azon többféle színcsoportot is megtalálunk, emiatt igen különleges. Ebből a megfontolásból leközlöm most a portréfestő tanfolyam egyik leckéjét.