Emberábrázolás 1. Online festőtanfolyam

Vagy jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaim eléréséhez

Emberábrázolás 1. Online Festőtanfolyam

A tanfolyamon megismerjük az emberábrázolás alapismereteit. Elsősorban az aktokkal foglalkozunk, mert ezeken keresztül tudjuk megtanulni az ember ábrázolás alapismereteit, amelyek a későbbi összetettebb alkotások, zsánerképek stb. festésére szükségesek. A tanfolyamon megismerkedsz az ember anatómiai arányaival, az emberábrázolás kompozíciójával és az emberi bőr tónusainak kikeverésével.   Több infó itt: https://onlinefestotanfolyamok.com/emberabrazolas-1-online-festotanfolyam/ Rengeteg hasznos tanácsot kapsz majd a hibák elkerülésére, és a jó alkotások elkészítéséhez  

Original price was: 25950,00 Ft.Current price is: 6950,00 Ft.

Csomag ajánlat 3 az 1-ben tanfolyam, Emberábrázolás 1-2 és a Portréfestés 2.0 tanfolyamok

  Ez a csomagajánlat 3 tanfolyam egyben történő megvásárlására ad lehetőséget! Az akciós időtartam alatt: 77850,- Ft helyett, csak 9950,- Ft a 3 kurzus egyben! Az alábbi tanfolyamok vannak a csomagban:

  • Portréfestés 2.0 Online festőtanfolyam
  • Emberábrázolás 1. Online festőtanfolyam
  • Emberábrázolás 2 Online festőtanfolyam
Ez a 3 tanfolyam minden tudást tartalmaz a portréfestésről, az emberábrázolásokról és az aktokról. A 3 tanfolyam tartalma összesen:
  • 92 db. elméleti és gyakorlati ismereteket bemutató lecke
  • 19 db. komplett festmény végigfestését elejétől a végéig bemutató oktató videó és ezen kívül még sok, kisebb, gyakorló festési videó
  • Óriási mennyiségű, elméleti és gyakorlati tudásanyag a megnevezett témában.
A tanfolyamokban található festő videókban megfestett 19 db. festményről, itt balra láthatod a fotókat! További részletek lentebb olvashatók!

Original price was: 77850,00 Ft.Current price is: 9950,00 Ft.

A tanfolyam 2017. november 22. kedden indul, itt lesznek majd a leckék, melyek hetente kétszer, keddi és pénteki napokon jelennek meg, a tanfolyam végéig.

Leckék

5. Lecke Az emberi arc és fej arányai (Emberábrázolás 1. online tanfolyam)

Szerző: KINVA

Ahogyan az előző leckében láttuk, hogy az emberi alakon, ugyanúgy az emberi fejen és arcon is megfigyelhetőek olyan arányosságok, melyek a népesség legnagyobb részére egyformán igaz. Ezek az arányosságok, ha ismerjük őket, akkor nagy segítségünkre lehetnek abban, hogy egy arc rajzolásánál, festésénél, ne rontsuk el aránytalanságok rajzolásával.

11. Lecke A női torzó (Emberábrázolás 1. online tanfolyam)

Szerző: KINVA

Ebben a leckében a női torzó szerkezeti felépítésével fogunk foglalkozni. A pálcika emberes modellhez hasonlóan az emberi testet a megfelelő módszerekkel viszonylag könnyű megszerkeszteni, hiszen ezekben a szerkesztésekben is segítségünkre vannak a szerkezeti elemek és azok arányainak ismeretei.

14. Lecke Az emberi arc alapvető színei (Emberábrázolás 1. online tanfolyam)

Szerző: KINVA

Ebben a leckében az emberi arc színeiről beszélünk, lesznek még leckék ahol majd részletesen is foglalkozunk a test színekkel, de fontosnak érzem az arc színeit külön tárgyalni, ugyanis azon többféle színcsoportot is megtalálunk, emiatt igen különleges. Ebből a megfontolásból leközlöm most a portréfestő tanfolyam egyik leckéjét.