Szeretettel köszöntök mindenkit aki az elmúlt 3 évben részt vett a KINVA ART Online Festőtanfolyamain! Mivel ez nélkületek nem jött volna létre, hiszen hiába lennének tanfolyamok, ha senki nem venne részt rajtuk, így tulajdonképpen Ti is részesei vagytok a dolognak, ti is ünnepeltek ezen a napon. Így én titeket köszöntelek fel ma. Azt a sok száz embert aki a tanfolyamok hallgatója volt és az ma is, ez alatt a 3 év alatt!

Így hát Boldog Születésnapot Nektek Is!

Köszönöm, hogy velem tartottatok az elmúlt időszak alatt!

A KINVA ART Festőművész Blog és Akadémia a jövőben rengeteg meglepetést tartogat még minden érdeklődő számára. Egészen elképesztő ötleteim vannak a jövőre vonatkozóan, melyeket szépen sorjában egymás után meg fogok valósítani. Ezeknek a lényege az lesz, hogy még több és színvonalasabb lehetőséget tudjak nyújtani mindenkinek akiket érdekel a festészet, akár mint műértő, művészetet szerető ember, akár mint kezdő, vagy haladó, amatőr, vagy profi alkotó. Ezekről az érdekességekről, hamarosan hallani fogtok. amint elérkezik az idő akkor mindíg fellebbentem a fátylat egy-egy ilyen újdonságról. Addig szabad izgulni! 🙂

Most ez a Szülinapi Maraton kampány 10 napig elég megterhelő volt, minden nap kaptátok a napi akciókat, lehet, hogy már kicsit unalmasak is voltak ezek az e-mailek. Bár ezek a ti ajándékaitok voltak Tőlem a szülinap miatt. De akkor is!

Figyelem!

Most valami sokkal érdekesebb következik!

Az elkövetkező 7 napban, egy-egy történettel fogok nektek kedveskedni, ezekben a fejezetekben arról mesélek, hogy hogyan kezdtem a festészettel foglalkozni, hogyan lett belőlem festő. A KINVA ART Akadémia és az Online Festőtanfolyamok történetét is elmesélem nektek ez idő alatt.

Történeteket fogtok hát hallani, rólam, a festészetről és minden ezzel kapcsolatos dologról.

Azt hiszem ezek nagyon izgalmas sztorik lesznek, tehát figyeljétek az e-mail fiókotokat vagy itt a blogot, jönni fog minden nap egy érdekes sztori.

A mai napon az utolsó két tanfolyamot is akcióssá tettem, ezzel összesen 22+1 (A + 1 jelentése: A bevezető áras Munkácsy tanfolyammal együtt)  online festőtanfolyam lett leárazva jelenleg. Ekkora akció még sohasem volt itt a KINVA ART-nál.

Nagyon fontos! Ez a 22+1 tanfolyam szeptember 22. éjfélig érhető el ilyen kedvező akciós áron, utána minden tanfolyam ára visszaáll az eredeti teljes árára és csak teljes áron lehet majd megvásárolni őket!

Tehát még 1 hétig elérhető mind a 22+1 leárazott tanfolyam.

A mai napon az utolsó két tanfolyam amit leáraztam a két legutolsó tanfolyam, így akik lecsúsztak a bevezető árról, most még kedvezményesen jelentkezhetnek rá!

Szeptember 22 éjfél után eltűnnek az akciós árak és csak teljese áron lesz elérhető a 22 tanfolyam.

A most bevezető áron vásárolható Munkácsi Tanfolyam továbbra is bevezető áron marad a készlet erejéig! Azaz az első 100 jelentkező elérésig. Most jelen pillanatban, amikor ezeket a sorokat írom, a Munkácsy tanfolyam számlálója ezt mutatja: 39

Ez azt jelenti, hogy még ennyi, harminckilenc, azaz 39 hely van a bevezető árból, (a számlálón lévő szám folyamatosan csökken ahogyan egyre többen jelentkeznek) utána akciós árra vált a tanfolyam, amin indulásig el lehet majd érni. az akciós ár 8950,- Ft lesz. A Munkácsy tanfolyam indulása után pedig már csak teljes áron lesz elérhető! Tehát érdemes sietni a jelentkezéssel!

A számláló jelenlegi állásáról készítettem is egy képernyő fotót!

ÍME:

A Számláló állása 2017. 09. 15. 08. 09-kor.

 

A számláló állását közben itt tudod ellenőrizni!

 

A SZÁMLÁLÓ ÁLLÁSA

 A számláló megtekintéséhez, Kattints a „Számláló Állása” szövegre majd az új ablakban megnyíló oldalon görgess lefelé egészen a számlálóig! 

 

Születésnapi Maraton az utolsó 2 leárazott tanfolyam!

 

Ezennel teljes a Szülinapi Maratonban meghirdetett akció 23 tanfolyam érhető el kedvező áron. Tehát az a 23 tanfolyam ami  ma akciós  az egészen az akció végéig azaz 2017. szeptember 22. éjfélig akciós marad!

 

Előző, még akciósan elérhető tanfolyamok:

Nedves a Nedvesen online festő tanfolyam

A színkeverés teljes rendszere online festőtanfolyam

Régi Mesterek Festőtechnikái online festő tanfolyam

Online Virágcsendélet festőtanfolyam

Továbbfejlesztett Jobb Agyféltekés Online Rajztanfolyam

Küzdelem a Zöld Színnel Online Tájképfestő tanfolyam

Festés Korlátozott Palettával Online Festőtanfolyam

Afremov Festőkéses Technika Online Festőtanfolyam

Épületek a Tájban Online Festőtanfolyam

Romantikus nőalakok festése Anna Razumovskaya stílusában

Charles Bargue Rajz Online Tanfolyam

Apellész – Nerdrum Online Festőtanfolyam

Színes Impressziók. Expresszív képek és Festőkéses Technikák olaj és Akrilfestékkel Online Tanfolyam

Őszi és Téli Tájak festése Online festőtanfolyam

Plein Air Tájképfestés Online Festőtanfolyam

Monokróm Száraz ecsettel való festés Online Festőtanfolyam

Csendélet Festés Online tanfolyam

Tehát ha neked van még hiányzó tanfolyamod, vagy még sohasem vettél, de most beiratkoznál egy festőtanfolyamra, hogy növeld a tudásodat, akkor most itt a jó alkalom!

 

Elbuknál egy ilyen lehetőséget?

 

Ne hagyd ki!

 

A mai napon újonnan leárazott tanfolyamok alább láthatóak, rákattintva a képre tudod megvenni és azonnal hozzá is férsz a teljes tananyaghoz.

 

Egy nagyon exkluzív lehetőség érkezett, a KINVA

ART Blog olvasói számára!

Javasolom, hogy nézd meg, kattints balra lent a piros "Megnézem" feliratú gombra!

Előre is köszönöm, hogy rákattintasz!