Realista Magyar Tájak Festése Online Festőtanfolyam

Vagy jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaim eléréséhez

Ismerd meg a Magyar mesterek Realista tájképfestőtechnikáit!

Egy lenyűgöző festészeti tanfolyam Magyarországon teljesen új, komplex tudásanyaggal! A Magyar mesterek tájképfestőtechnikái és titkai.

Ez a tanfolyam a KINVA ART AKADÉMIA legújabb online festőtanfolyama amit még sehol máshol nem tanulhattál!

A tanfolyam eredeti ára 15950,- Ft

A jövőben ennyiért lesz megvásárolható a tanfolyam.

a 2017-os év tanfolyam kezdése előtti Rendkívüli akcióban, bevezető áron a tanfolyam az eredeti ár  40 %-ért vásárolható meg, ez az ajánlat csak most lesz elérhető!

A tanfolyam kezdés időpontja: 2017. augusztus 22.

Leckék

1. Lecke A Tájképfestészet története (Realista Magyar Tájak online tanfolyam)

Szerző: KINVA

A „Természet hívó szava” életünk számos területén megmutatkozik a mai napig. Akár a természetjáró túrákban, a házi kedvencek tartásában, vagy éppen kertészkedésben vagy tájépítésben, kedvenc természetfilm sorozatunk nézésében teljesedik ki. Ez az attitűd örökre megmutatja az ember és a természet szoros elválaszthatatlanságát. Tehát a tájkép mint téma, a festészetben egy teljesen hétköznapi és természetes emberi igény kifejeződésének egy formája…

7. Lecke A levegőperspektíva (Realista Magyar Tájak online tanfolyam)

Szerző: KINVA

Ahogyan az majd a tanfolyam későbbi leckéiben megtapasztalható lesz, a Magyar tájképfestő mesterek többnyire alkalmazzák és nagyon szépen alkalmazzák a levegő perspektíva ábrázolását a festményeiken. Mielőtt továbbmennénk vizsgáljuk meg közelebbről mi is az a levegőperspektíva.

8. Lecke A perspektíva alapjai (Realista Magyar Tájak online tanfolyam)

Szerző: KINVA

A perspektíva ismeret lényege, hogy a három dimenziós valóságot ábrázoljuk a 2 dimenziós képsíkon. Természetesen a Magyar tájképfestők is alkalmazzák a perspektíva szabályait festményeiken. A tájkép ábrázolásoknál különösen ott ahol épületeket is bemutatunk a képen, pl. egy alföldi tanyát, fontos szerep jut a pontos perspektíva ábrázolásának, hiszen enélkül torz lenne a képe, melyet még egy avatatlan néző is érzékelne.

11. Lecke A színtáblázatok használata (Realista Magyar Tájak online tanfolyam)

Szerző: KINVA

Ebben a leckében a korábban elkészített színtáblák használatának módját mutatom be. Ahogy majd a leckéből is kiderül, a színtáblák elkészítése, nem csak arra jó, hogy a színkeverést gyakoroljuk, hanem arra is nagyon jól használhatóak a kész színtáblák, hogy beazonosítsunk a segítségével színeket, színösszetételeket.