Emberábrázolás 2. Online Festőtanfolyam

Vagy jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaim eléréséhez

Emberábrázolás 2. Online Festőtanfoyam

Az Emberábrázolás 2. Online  Festőtanfolyamon az embert ábrázoló festmények összetettebb kompozícióit vizsgáljuk. A tanfolyamon nem akt tanulmányokat festünk és nem az anatómiával foglalkozunk, miként azt tettük az emberábrázolás 1. tanfolyamon. Ezen a tanfolyamon az embert, vagy embereket valamilyen enteriőrbe helyezzük, és valamely tevékenység közben ábrázoljuk őket. A cél, hogy művészeti értéket magukban hordozó alkotásokat hozzunk létre, tökéletes kompozícióval.    

6950,00 Ft

Csomag ajánlat 3 az 1-ben tanfolyam, Emberábrázolás 1-2 és a Portréfestés 2.0 tanfolyamok

  Ez a csomagajánlat 3 tanfolyam egyben történő megvásárlására ad lehetőséget! Az akciós időtartam alatt: 77850,- Ft helyett, csak 9950,- Ft a 3 kurzus egyben! Az alábbi tanfolyamok vannak a csomagban:

  • Portréfestés 2.0 Online festőtanfolyam
  • Emberábrázolás 1. Online festőtanfolyam
  • Emberábrázolás 2 Online festőtanfolyam
Ez a 3 tanfolyam minden tudást tartalmaz a portréfestésről, az emberábrázolásokról és az aktokról. A 3 tanfolyam tartalma összesen:
  • 92 db. elméleti és gyakorlati ismereteket bemutató lecke
  • 19 db. komplett festmény végigfestését elejétől a végéig bemutató oktató videó és ezen kívül még sok, kisebb, gyakorló festési videó
  • Óriási mennyiségű, elméleti és gyakorlati tudásanyag a megnevezett témában.
A tanfolyamokban található festő videókban megfestett 19 db. festményről, itt balra láthatod a fotókat! További részletek lentebb olvashatók!

9950,00 Ft

Itt ezen az oldalon lesznek majd a leckék a tanfolyam indulásakor!

A tanfolyam indulása előtt itt nem láthatsz semmit!

Leckék

4. Lecke A Reneszánsz kompozíció (Emberábrázolás 2. online festőtanfolyam)

Szerző: KINVA

A Reneszánsz kompozíció. Sokan zavarbajönnek, ha különbséget kell tenni egy reneszánsz vagy egy barokk alkotás között. Azt többnyire mindenki tudja, hogy ha egy mű kb. az 1300-as és 1600-as évek között keletkezett akkor az valószínűleg egy reneszánsz alkotás. Ha pedig a születése inkább az 1600 és 1750 közötti időszakra tehető, akkor jó eséllyel egy barokk alkotásról beszélünk.