Meglepetés!  Folytatódik a 10 napos Születésnapi Marathon itt a KINVA ART Festőművész Blogon. A 2. naphoz érkeztünk, és újabb két fantasztikus tanfolyamot érhetsz el leárazva. Nézd meg mi a mai meglepetésem!

Ha nem tudod mi ez a „Születésnapi Marathon”, itt írtam róla az előző bejegyzésemben!

A mai nap az 2. nap, minden nap készítek egy blogbejegyzést “Születésnapi Marathon” néven és számozni fogom őket. A mai napi a “Születésnapi Marathon 02.”

Minden nap e-mailban is kiküldöm az aznap leárazott tanfolyamokat, így értesülni fogtok róla.

 

Születésnapi Marathon 02. Leárazott tanfolyamok:

Régi Mesterek Festőtechnikái online festő tanfolyam

Online Virágcsendélet festőtanfolyam

 

A Régi Mesterek Festőtechnikái Online Festőtanfolyam az egyik legsikeresebb tanfolyam volt itt a Blogon. Egyben az egyik legértékesebb tanfolyamunk is, az egyik legnagyobb tudásanyaggal. A tanfolyam 40 leckéből áll és több mint 20 oktatóvideót tartalmaz. Ez a tanfolyam egy olyan tudásanyagot ad, amit Magyarországon sehol sem tanítanak!

A Virágcsendélet festő Online Festőtanfolyam nagyon értékes tudásanyagot ad a kezedbe. A tanfolyam felkészít a festészet más területeire, pl. a Portréfestésre is. Hiszen a csendélet az egyik legjobb gyakorlópálya egy festőnek. Ebben a tanfolyamban a csendéletek között a virágcsendéletek festése kapja a főszerepet.

Ne felejtsd el, hogy az előző napi tanfolyamok is akciósak, azaz ma már 4 tanfolyam érhető el akcióban!

 

Tehát az a tanfolyam ami akciós lesz az egészen az akció végéig akciós marad, és naponta két tanfolyammal gyarapodik a leakciózott tanfolyamok száma!

 

Előző, még akciósan elérhető tanfolyamok:

Nedves a Nedvesen online festő tanfolyam

A színkeverés teljes rendszere online festőtanfolyam

 

Tehát ha neked van még hiányzó tanfolyamod, vagy még sohasem vettél, de most beiratkoznál egy festőtanfolyamra, hogy növeld a tudásodat, akkor most itt a jó alkalom!

Elbuknál egy ilyen lehetőséget?

Ne hagyd ki!

A mai napon újonnan leárazott tanfolyamok alább láthatóak, rákattintva a képre tudod megvenni és azonnal hozzá is férsz a teljes tananyaghoz.

 

Egy nagyon exkluzív lehetőség érkezett, a KINVA

ART Blog olvasói számára!

Javasolom, hogy nézd meg, kattints balra lent a piros "Megnézem" feliratú gombra!

Előre is köszönöm, hogy rákattintasz!