Szülinapi Maraton a KINVA ART Blogon

Hamarosan 3 éves lesz a KINVA ART Akadémia Online festőtanfolyamok képzése.

Három éve, szeptember 15.-én indult el az első online festőtanfolyam. Azóta több mint 25 online festészeti képzés indult el változatos témákban.

A szeptember 15.-i napon egy meglepetés bejelentést teszek.

Addig is van még egy meglepetésem, melynek a „Szülinapi Maraton” nevet adtam!

Az akció lényege, hogy 2017. szeptember 15.-ig a mai naptól kezdve minden nap kettő online festőtanfolyamot leakciózok. Az akció mértéke kb. 50 % lesz minden az akcióban szereplő tanfolyam esetében. Ez ugyan kicsit magasabb árat jelent, mint az új, első alkalommal induló tanfolyamok esetében alkalmazott „Bevezető ár” aminek mértéke gyakran kb. 70 % körüli, de még mindíg nagyon méltányos árat jelent, hiszen gyakorlatilag fél áron juthattok most olyan tanfolyamhoz, hozzá, amit év közben csak teljes áron lehet megvásárolni.

Azt is elárulom, hogy az eddigi gyakorlattal szemben, a jövőben bevezető áron soha többet nem lehet egy tanfolyamot megvenni csak az elindulás előtti kampányban.( Tehát aki pl. most Gondolkodik a Munkácsy festőtechnikái tanfolyam megvásárlásán, ami most még az első 100 jelentkezőnek 5950,- Ft, ő jó ha siet, ugyanis ez az ár később nem lesz elérhető, hanem kb. 12-13000,- Ft lesz majd féláron akcióban a jövőben.)

Tehát a lényeg,a mai naptól kezdve minden nap két tanfolyamot leakciózok, az akció pedig szeptember 15.-ig tart, utána visszaállítom az árakat, kupon kedvezmény nincs, a webáruházban minden résztvevő tanfolyam árát leveszem erre az időszakra. Minden nap két újabb tanfolyamét. Ez azt is jelenti, hogy nem lesz az összes tanfolyam benne az akcióban, de nem árulom el előre mi marad ki.

Tehát az a tanfolyam ami akciós lesz az egészen az akció végéig akciós marad, és naponta két tanfolyammal gyarapodik a leakciózott tanfolyamok száma!

A mai nap az első nap, minden nap készítek egy blogbejegyzést „Születésnapi Marathon” néven és számozni fogom őket. A mai napi a „Születésnapi Marathon 01.”

Minden nap e-mailban is kiküldöm az aznap leárazott tanfolyamokat, így értesülni fogtok róla.

 

Születésnapi Marathon 01. Leárazott tanfolyamok:

Nedves a Nedvesen online festő tanfolyam

A színkeverés teljes rendszere online festőtanfolyam

 

Tehát akinek van még hiányzó tanfolyama, amit szeretne megvenni, neki most itt a jó alkalom!

Ne hagyjátok ki!

A mai napon leárazott tanfolyamok alább láthatóak, rákattintva a képre tudjátok megvenni és azonnal hozzá is fértek a teljes tananyaghoz.

 

 

Egy nagyon exkluzív lehetőség érkezett, a KINVA

ART Blog olvasói számára!

Javasolom, hogy nézd meg, kattints balra lent a piros "Megnézem" feliratú gombra!

Előre is köszönöm, hogy rákattintasz!