Nagyon érdekes 5 év van mögöttünk, rengeteg öröm és élmény ért eközben. Azt is meg kell mondjam, hogy magam is nagyon sokat tanultam ez idő alatt.

Sok olyan festészettel kapcsolatos kérdés​t kaptam, amit, pont abból az aspektusból magam sem gondoltam még végíg. Amin emiatt el kellett gondolkodnom, hogy megválaszoljam, új megközelítést igényelt a részemről is. Így végül a kérdések megválaszolása, az azokon való gondolkodás, végül nekem is új ismereteket szerzett.

​​Aztán az emberekhez való közeledésről, emberi kapcsolatokról is sok új ismeretet és tapasztalatot szereztem ez idő alatt. 

Azt hiszem, összességében véve, nem csak jobb festő, de jobb ember is lettem ezáltal.

Ezt pedig nektek köszönhetem, nektek, akik bizalommal követtek engem!

KÖSZÖNÖM!​​​​​​

Tehát, ma, szeptember 15.-e van, ma van az 5. szülinapunk.

2014. szeptember 15.-én indult az első online festőtanfolyamunk, a „Festés Korlátozott Palettákkal” címen. Ez akkor hatalmas dolog volt Magyarországon, mert addig nem létezett festészetet oktató tananyag hazánkban, Magyar nyelven, amely online vagy egyéb virtuális formában volt hozzáférhető.

Ebben sikerült valami teljesen új dolgot létrehoznunk Hazánkban.

Már az első tanfolyam is hatalmas siker volt, nagyon sokan feliratkoztak rá.

A résztvevők pozitív tapasztalatai, a tanfolyammal elért sikereik, fejlődésük és a nagy érdeklődés további igényeket szült a folytatásra.

Ennek következtében jött létre az onlinefestotanfolyamok.com weboldal, ahol folyamatosan fejlesztjük az újabbnál újabb festészeti és rajz oktatóanyagokat, melyekhez online lehet hozzáférni.

Ennek következtében az elmúlt 5 évben összesen 45 db oktatóanyag készült el.

Ez óriási eredmény, ez a hatalmas tananyag mennyiség terjedelmében kb. 8-9000 A/4-es oldalt tesz ki ha kinyomtatnánk. Mindez több ezer fotóval illusztrálva. Ha ezt normál A/5-ös könyv formátumban képzelnénk el, akkor kb. 12-16000 oldalas szakkönyv lenne, vagy ha úgy tetszik 10-15 könyv terjedelem.

Emellett több mint 350 db komplett festmény végíg festését, elejétől a végéig bemutató oktatóvideót is tartalmaz az összes tananyag mennyiség.

Ez így együtt ismerve a külföldi példákat már nemzetközi szinten is ritka nagy tananyag mennyiséget jelent.

Szóval bevallom büszke vagyok erre az eredményre, hiszen ez egy kicsit olyan mintha a gyerekem lenne. De talán nem túlzás ha életműnek tekintem.

De nem is ez a legfontosabb az egészben, hanem az a több száz elégedett tanítvány akik részben a kezdetektől követik a KINVA ART AKADÉMIA online festőtanfolyamait.

Közülük nagyon sokan komoly fejlődésen mentek keresztül ezen idő alatt. Sokaknak lett önálló festészeti karrierje, sikeresen szerepelnek kiállításokon, pályázatokon, egyesek már hivatásszerűen foglalkoznak festészettel, magán sőt néhányan már köz gyűjteményekben is szerepelnek.

Ők az én igazi büszkeségem, hiszen ők igazolják, hogy értelme van az erőfeszítéseimnek. Így az ő sikereiket egy kicsit talán a magam sikereinek is érezhetem.

Ezúttal is megígérem, hogy a jövőben is igyekszem minél jobb tananyagokat létrehozni, olyan újdonságokat, melyek segíthetnek mindenkinek a fejlődésben a festészet terén.

Köszönöm, hát mindenkinek a belém vetett bizalmat.

Az 5. évfordulónk alkalmával, szokás szerint egy új akciót csináltam, hogy akiknek valamely tanfolyamok hiányoznak a gyűjteményükből, vagy ha éppen most szeretnének először online festőtanfolyamot vásárolni, lehetőségük legyen ezt kedvezményesen megtenni.

Az akció 50-70 %-os leárazással jár, már most is tart, és szeptember 20. (péntek) éjfélig tart.

Ez idő alatt az összes online tanfolyam kedvezményesen vásárolható!

Az alábbi kék gombra kattintva nézhetitek meg a részleteket!

 

KATTINTS IDE A RÉSZLETEK MIATT!!

 

Ha szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez alul megteheted!

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg a facebookon is!