Az Anna Razumovskaya sorozat folytatásaként most néhány egyéb festményt mutatnék be nektek, melyeket Anna fest.

Bár ő leginkább figurális nőalakjairól ismert azért vannak egyéb témák is a tarsolyában. Az előző bejegyzésben megtekinthettük, hogy fest portrékat is.

Ebben a bejegyzésben pedig azt tekinthetjük meg, milyen egyéb témákat dolgoz fel alkotásaival.

A portrékon kívül, alkalmanként szokott csendéleteket is festeni és különösen pályájának kezdeti szakaszában festett tájképeket, városképeket és absztrakt képeket is.

Most ezekből a munkákból szeretnék egy válogatást bemutatni nektek, hogy teljesebb, átfogóbb képet kapjatok Anna művészetéről.

Ne feledjétek, hogy még lehet jelentkezni az Romantikus nőalakok festése online festőtanfolyamra és ingyenesen elérhető az Anna Razumovskayát bemutató könyv is.

 

Romantikus Nőalakok Festése Anna Razumovskaya Stílusban Online Festőtanfolyam

Hamarosan indul a KINVA ART AKADÉMIA legújabb online festőtanfolyama, ahol csodálatos képeket fogunk festeni! Csatlakozz hozzánk TE is!

 

Az alábbi diabemutatóban lapozással választhatod a képeket.

 

Csendéletek

Tájképek

 

Absztrakt

Látható, hogy Anna legkorábbi munkái között vannak absztrakt alkotások is, sőt tájképei is mutatnak absztrakt jegyeket.

Ha megnézzük absztrakt képeit és összehasonlítjuk mostani figurális ábrázolásaival akkor láthatjuk, hogy tulajdonképpen nem vetette el az absztrakt festészetet, csak beépítette a reprezentációs festészetébe, hiszen amit korábban önálló absztrakt képként komponált az a festészeti mód most alakos képeinek a háttereként jelenik meg. Festményei hátterét ugyanazzal az absztrakt technikával festi meg, amit oly régen kidolgozott, de már az előtérbe egy realistább ábrát épít be. Így fejlődött a festészete.

A csendélet festmények kezdeti szakaszában pedig gyakran festett akvarell technikával képeket.

 

Akvarell kép – Anna Razumovskaya

 

Ezeken az akvarell virágképeken kidolgozott technikákat fejlesztette aztán tovább, amelyek a mai portréábrázolásaiban köszönnek vissza.

 

ANNA RAZUMOVSKAYA a Romantika Festője c. ingyenes elektronikus könyv letöltése

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg a facebookon is!