Az előző Odd Nerdrumról szoló elektronikus könyvem osztatlan sikert aratott a közönség körében. A könyvet eddig több mint 700-an töltöttétek le és olvastátok el!

Ez egy olyan sikerélményt adott, hogy elhatároztam, folytatom ezt a sorozatot és időnként újabb hasonló kiadvánnyal örvendeztetem meg a KINV ART AKADÉMIA hallgatóit és a KINVA ART Festőművész Blog olvasóit.

A siker fölött érzet buzgalmamban azonnal nekiálltam és a napokban be is fejeztem a folytatást.

Az új ingyenesen letölthető művészeti album Anna Razumovskaya Orosz származású, Kanadában élő kortárs festőművésznőt és alkotásait mutatja be nektek.

Az elektronikus könyvet PDF formátumban tölthetitek le. Letöltés után pedig Számítógépen, Tábla pc-n, okostelefonon vagy e-könyv olvasón is olvashatjátok.

Az hogy második kiadványomat Anna Razumovskayának szeneltem, természetesen nem véletlen, hiszen nálunk itt a KINVA ART AKADÉMIÁN ennek éppen aktualitása van. Jelenleg Anna Razumovskaya lázban égünk, hiszen hamarosan indul a Romantikus Nőalakok festése Anna Razumovskaya stílusában Online Festőtanfolyam. Ahol hasonló képeket fogunk festeni a hallgatókkal.

Elárulom, hogy a téma iránt hatalmas az érdeklődés ami nem csoda, hiszen  s festői és reprezentatív képeket fest a művésznő, olyan izgalmas technikával ami érdemes arra, hogy elsajátítsuk.

 

 

Romantikus Nőalakok Festése Anna Razumovskaya Stílusban Online Festőtanfolyam

Hamarosan indul a KINVA ART AKADÉMIA legújabb online festőtanfolyama, ahol csodálatos képeket fogunk festeni! Csatlakozz hozzánk TE is!

Tehát ha téged is érdekel a festészet tanulásának új módszere az online tanulás akkor szeretettel várunk a tanfolyamon.

A fenti hirdetésre kattintva eljutsz a bővebb információkat tartalmazó oldalra.

Az online oktatás előnye, hogy a tananyagot, fotókkal illusztrálva és oktatóvideókkal, gyakorlati feladatokkal tarkítva online tudod megtekinteni és mivel korlátlan időre kapsz hozzáférést emiatt akár mennyiszer vissza tudod nézni. Ezáltal a saját otthonod kényelmében tudod a tananyagot elsajátítani a gyakorló képeket megfesteni, anélkül, hogy mások zavarnának. Ráadásul mindezt a aját időbeosztásodban, a saját tempódban végezheted. Ez nagyon szuper formája a festészet tanulásának, hiszen ezt egyébként is önfejlesztéssel , gyakorlással lehet a legjobban fejleszteni.

Tehát a szuper tananyag adott, a többi már csak rajtad múlik. 🙂

És persze ne felejtkezzünk el a könyvről sem.

Szeretettel ajándékozom hát nektek ezt az ingyenes elektronikus könyvet, töltsétek le és jó szórakozást kívánok hozzá mindenkinek!

 

 

 

ANNA RAZUMOVSKAYA a Romantika Festője c. ingyenes elektronikus könyv letöltése

Ha érdekesnek találtad a bejegyzést, kérlek oszd meg a facebookon is!