2018 évtől kezdve bevezetjük a májusi 3 napos ünnepet a

KINVA ART AKADÉMIÁN!

 

3 nap, 3 ünnepelni valót jelent!

Sorolom is őket gyorsan.

Május 11. A KINVA ART Festőművész Blog indulása

Május 12. Az én személyes születésnapom

Május 13. A KINVA ART Tanulók napja

Honnan jött az ötlet?

Mindenki tudja, hogy minden évben megünnepeljük az „Online Festőtanfolyamok indulásának napját ami szeptember 15. napján van. Hiszen 2014. szeptember 15.-én indult el az első online festőtanfolyam.

 

De van még okunk ünneplésre ezen kívül is!

Lássuk hát mire gondolok.

2011 május elején indítottam az első festőművész blogomat, ami már nem elérhető, mai szemmel nézve elég kezdetleges volt, de az akkori technikai lehetőségek és a weboldalkészítő tudásommal annyira futotta. De sokkal fontosabb volt, hogy már akkor igyekeztem a festészettel kapcsolatos információt és tudást megosztani másokkal. Így az online internetes információ megosztásom folyamata, végül is ezzel kezdődött. Ennek a következménye lett az első profi weboldalam indítása 2013-ban ami már a kinvaart.com címen volt megtalálható. Ennek a folyamatnak a következménye a mostanában megújuló blog, amely már a festomuveszmagazin.com címen található.

Ezért döntöttem úgy, hogy május 11. napja lesz a KINVA ART Festőművész Blog születésnapja.

Május 12. napjának már sokkal egyszerűbb története van. Az történt ugyanis, hogy ezen a napon születtem meg, 1976 május 12. napján. A születésnapomat meg amúgy is ünnepelni szoktuk, tehát így jött a 3 napos ünnep második ünnepnapja.

Viszont én nem szoktam magamat ünnepelni, vagy ünnepeltetni, furcsán is szoktam érezni magam, mikor május 12.-i napon százával árasztják el a facebookos üzenőfalamat a születésnapi köszöntések. De hát ez történik ha az embernek sok ismerőse van.

Szóval úgy gondoltam, méltatlan lenne ha csak engem ünnepelnénk ilyenkor. Hiszen a KINVA ART Festőművész Blog és a KINVA ART AKADÉMIA nem jöhetett volna létre az olvasók és a tanítványok nélkül!

Fontosak az olvasók is, hiszen őértük van az egész és elárulom a blognak évente több mint 30.000 olvasója van, hihetetlen de nem írtam el, harmincezer olvasóról beszélünk, ennyi egyéni látogató járt 2017-ben a blogon, és több mint 600.000 azaz hatszázezer oldalt tekintettek meg összesen! Ezek őrületesen nagy számok, amelyek talán még egy kisebb szakmai Magazinnak is a becsületére válna azt hiszem.

Szóval fontosak az olvasók is de egy valamit nem szabad elfelejtenünk.

Aki csak olvassák a KINVA ART Festőművész blogokat élvezik és hasznosítják a bőséges festészeti témájú ingyen megosztott szakmai információkat, de nem vesznek részt a fizetett online festőtanfolyamokon, ők hálával tartoznak.

Nem nekem tartoznak hálával.

Hanem azoknak a tanítványoknak, akik rendszeresen vagy rendszertelenül de fizetős online Festőtanfolyamokat vásárolnak a KINVA ART testvéroldalán, ezen az oldalon, az onlinefestotanfolyamok.com oldalon.

Miért is legyenek hálásak nekik?

Mert nekem azért van időm újabb és újabb ingyenes blogbejegyzéseket írni, azért jut arra pénzem, hogy évek óta fenntartsak egy profi weboldalt ezeknek az ingyenes tartalmaknak, mert nincsen más dolgom. Azért nincsen más dolgom, mert abból élek, hogy festészeti szakmai tananyagokat hozok létre, amelyeket online oktatóanyagokká rendszerezek és ezek eladásából van a legtöbb jövedelmem, és ez a jövedelem teszi lehetővé, hogy az így létrehozott tudásanyag egy részét ingyen hozzáférhetővé tegyem.

Tehát mindenki aki szereti a KINVA ART Festőművész blogon leközölt ingyenes tudásanyagokat, információkat, az ingyenes youtube videóimat. Egy percre tegyen félre mindent, és gondoljon hálával azokra akik miatt erre lehetőség nyílott!

Magam is ezt teszem.

Legfőképpen én érzek hálát minden kedves régi és új tanítványom iránt, akik ezen a csodálatos úton velem tartanak és belém vetették bizalmukat. Hálás vagyok mert miközben fejlődött a KINVA ART AKADÉMIA és az online festőtanfolyamok oldal, magam is folyamatosan fejlődtem. Fejlődtem mint alkotó, fejlődtem mint oktató, fejlődtem mint online marketinges weboldal építő, és legfőképpen úgy érzem, hogy fejlődtem mint ember.

Egy keleti mondás úgy tartja, hogy „A tanítvány tanul a mestertől, a mester pedig a tanítványtól”. Ezt alá tudom támasztani, hogy tényleg így van.

Elképesztően sok inspirációt merítettem abból, hogy végíngézhetem mások fejlődését, sikereit és tudom, hogy egy pici részben ebben nekem és szerepem volt.

Remélem a Jó isten erőt ad ahhoz, hogy még sokáig folytathassam a munkát, és mindíg legyen erőm szembenézni a kihívásokkal ezen az úton. Valamint remélem, hogy sokáig együtt tart még minket a sors.

Elnézést kérek az olvasóktól ha kissé szentimentálisra sikeredett az írásom, de egyrészt szentimentális ember vagyok, másrészt azokat az érzéseket és gondolatokat, amelyek bennem kavarognak most nem tudtam se máshogy, se jobban megfogalmazni ennél, mint ahogyan tettem!

Tehát úgy gondoltam május 13. napja legyen a „KINVA ART Tanítványok napja”, hogy ne felejtsünk el mindannyian hálával gondolni rájuk amiért mindaz ami a KINVA ART mögött áll, legyen az ingyenes tanfolyam, videó, blogbejegyzés vagy online tanfolyam, tehát mindez a Tanítványok miatt vált lehetővé!

Ezért ezután minden évben megtartjuk május 11-12-13. án a KINVA ART 3 napos ünnepét, amelyből a 3. nap azaz május 13. a „KINVA ART Tanítványok Napja” lesz!

Ebből az alkalomból készítettem el most azt az ingyenes színkeverő videósorozatot, amit a „KSZR színkeverő rendszernek neveztem el, és ami természetesen mindenki számára ingyen elérhető és nézhető.

De még fontosabb, hogy ezt a három napos ünnepet a leg őrültebb, leg extrémebb kedvezménnyel ünnepeljük meg, amit a kinva art valaha is látott!

Évente többször van akció az onlinefestotanfolyamok oldalon. Ez általában szeptember 15. karácsony, és húsvét alkalmából szokott lenni. ilyenkor mindíg akciós áron lehet online festőtanfolyamokat vásárolni. Az „akciós ár” bár nagyon kedvező szokott lenni de többnyire magasabb mint a „bevezető ár” ami csak egy-egy új tanfolyam indulását megelőző időszakban szokott lenni és jellemzően 5950,- Ft bevezető árat jelent.

Nos, azt találtam ki, hogy a Májusi 3 napos KINVA ART ünnepen és csak is akkor, tehát évente egyszer minden tanfolyam ezen a bevezető áron lesz megvásárolható! Tehát ez az év legjobb ajánlata, mert évente csak egyszer május 11-13. napjain viszem le ennyire alacsonyra az összes tanfolyam árát!

Ez történt most is!

Május 13. éjfélig minden tanfolyam 5950,- Ft-ért vásárolható!

Őrület nem!?

Tudjátok legyetek hálásak ezért a Tanítványoknak!

Tehát csak kattintsatok itt lentebb a webshopba és válogassatok az akciós tanfolyamok közül!

KATTINTS IDE AZ AKCÓS TANFOLYAMOK MEGTEKINTÉSÉHEZ!