Adok nektek egy kívánságot! De előtte…Ezúton szeretnék a KINVA ART Akadémia minden kedves tanítványának, a KINVA Art Festőművész Blog és a Hírlevelek olvasóinak, továbbá a facebook és youtube oldalaim követőinek Egészségben és sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánni!

Azt kívánom nektek, hogy a 2018-as évben is fessetek sokat! Gyarapodjatok ismertekben, fejlődjetek elméletben, gyakorlatban, technikában és művészileg is!

Nekem a festészet az életem, számomra a festészet minden aspektusával együtt egy életmódot jelent. Bár már régóta élek együtt vele, de mégis még most is, nap mint nap újabb csodák tárulnak fel előttem a festészettel kapcsolatosan. Minden nap valami új ismeret, új felfedezés vár ezen az úton. Amellett, hogy a festészet kitölti az életemet és örömet okoz számomra, izgalmas is ezek miatt a napi csodák miatt! Ezért szeretem ezt az életformát és a világ minden kincséért sem mondanék le róla.

Az ünnepek alatt végíg gondoltam az elmúlt esztendőt, esztendőket, és elmeditáltam azon, vajon mi vár még rám ezen az úton a jövőben. Nagyjából a fenti sorokban összefoglalt gondolatok kavarogtak a fejemben, és arra jutottam, hogy én egy nagyon szerencsés ember vagyok emiatt.

Nekem ha meg van a családom és a festészet, akkor megvan mindenem ami kell az életben.

Mit is kívánhatnék hát még magamnak éjfélkor, mikor mindenki elsuttogja magának az Új Évi fogadalmak mellett a titkos kívánságait is !?

Ezért azt gondoltam, hogy nem pazarlom saját magamra ezt a kívánságot.

Az idén nektek adom a saját magam kívánságát is!

Azt kívánom tehát nektek, hogy minden álmotok teljesüljön a festészettel kapcsolatosan, és ti is mindinkább részesüljetek abból a sok jóból amit a festészettel el lehet érni!

BUÉK!

Szeretettel:

KINVA