Elérhetővé vált a 3 db ajándék festészeti oktatóvideó, amit Karácsonyi ajándéknak szántam nektek! Ezt a 3 videót hozta az én Jézuskám! Nézzétek meg a részleteket és Békés Karácsonyt Kívánok nektek!

Ahogyan ígértem a mai napon elérhetővé vált mindhárom ingyenes oktató videó, amit karácsonyi ajándéknak szántam.

Alább olvasd el a részleteket!

 

1. számú ajándék videó

Egy Anna Razumlovskaya portré festését mutatja be.

Az 1. videót csak azok tekinthetik meg, akik az onlinefestőtanfolyam.com oldalon eddig már vásároltak legalább 1 online oktatóanyagot! Ők a mai nap folyamán már kaptak, vagy hamarosan kapnak e-mailben egy kuponkódot, amellyel ingyen meg tudják vásárolni az ajándék tanfolyamot.

 

 

1. számú videó, Anna Razumovskaya portré festése

Vásárold meg, és írd be az e-mailben kapott kuponkódot! Így 0,- Ft lesz, azaz ingyen a tiéd lesz! Boldog Karácsonyt! 🙂

2. számú ajándék videó

Egy Realista Asztali Csendélet festését bemutató oktató videó

A 2. videót mindenki megnézheti, ez nyilvánosan elérhető, nem kell hozzá kuponkód. Ez nincs levédve, ez mindenkinek jár aki a blogomat és a Hírleveleimet olvassa, nézi a Youtube csatornámat, vagy követ a facebookon!

 

 

2. számú videó, Realista Asztali Csendélet festése

Vásárlás nélkül, azonnal megtekinthető! Boldog Karácsonyt! 🙂

3. számú ajándék videó

Egy modern, expresszív, festőkéses technikával készített városkép festését bemutató videó

A 3. videót azok nézhetik meg, akik a Karácsonyi akcióban vásárolnak, vagy vásároltak legalább 1 db oktatóanyagot. az akció december 27. éjfélig tart, (tehát még nem késtél le semmiről)! Vagy, az is részt vesz az akcióban aki a januárban induló új tanfolyamot vásárolja meg, a Realista Asztali Csendéletek festése c. tanfolyamot, aminek a részleteit legalul megnézhetitek! Mivel az akcióban vásárlók is KINVA ART tanítványok, így ők is jogosultak az 1. videó megtekintésére is, emiatt ők mindkét kuponkódot is megkapják. Meg persze az ingyenes mindenki számára elérhető videót is láthatják, tehát ez a csoport most mindhárom ajándék videóhoz hozzáfér! Így ők a mai nap folyamán már kaptak, vagy hamarosan kapnak e-mailben 2 db kuponkódot, amellyel ingyen meg tudják vásárolni az ajándék tanfolyamokat.

A mindenkinek járó 2. videót, bárki szabadon meg tudja nyitni. Az 1. és a 3. számú védett videókat csak az aki jogosult rá. A videók védelmét technikailag úgy tudtam megoldani, hogy irreálisan magas árra (59000,- Ft) áraztam be, de hozzá rendeltem egy kuponkódot, amivel le lehet vinni a vételárat 0,- Ft-ra. Így kosárba kell tenni, megadni a kuponkódot és 0,- Ftért megvásárolni. ezután bekerül a „Profilom/Tanfolyamaim” menüpontba, ahol megtekinthető.

3. számú videó, Esti Fények c. városkép festése

Vásárold meg, és írd be az e-mailben kapott kuponkódot! Így 0,- Ft lesz, azaz ingyen a tiéd lesz! Boldog Karácsonyt! 🙂

Tehát ezzel a 3 db ajándék oktatóvideóval kívánok mindannyiótoknak Áldott, Békés Karácsonyt!

szeretettel:

Nagy Krisztián – KINVA

 

ui: Ne felejtsétek a Januárban induló új tanfolyamot sem! .)

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a facebookon is!

 

 

"

Realista Asztali Csendéletek Festése Online Festőtanfolyam

Januárban indul ez a gyönyörű festőtanfolyam, nézd meg a részleteket!