Ebben a bejegyzésben arról írok, hogy egy érdekes kísérletbe kezdtem. A kísérlet lényege, hogy a vatera működését tesztelem, festmény eladásokkal kapcsolatosan.

A teszt lényege, hogy arra vagyok kíváncsi, mennyire hatékony a festményeladásokkal kapcsolatban a vatera napjainkban.

Mint tudjátok hajdanán évekkel ezelőtt aktívan is vateráztam, sok festményt adtam el ezen az online aukciós portálon. Annak idején ebből kis kiegészítéssel képes voltam megélni hosszabb távon is.

Ezen kívűl összehasonlítás céjából, más platformokat is tesztelni fogok.

A teszt eredményeit ki fogom értékelni és megosztom veletek.

Azt gondoltam sokan vagytok vele úgy, hogy szeretnétek egy kis bevételt szerezni az alkotásaitok értékesítéséből. Emiatt egy ilyen teszt eredménye érdekes lehet számotokra, esetleg még hasznos is.

Ha sikerül a kísérlet akkor jó érzés lesz tudnom, ha ezzel segíthettem nektek.

Mivel nem tervezek hosszútávon vaterázni, időm sem nagyon van rá, illetve megvannak a saját értékesítési csatornáim, így kevés képet tettem fel, és azokat amiket nem feltétlenül akarok eladni nagyon magas áron tettem közzé, remélem nem veszik meg őket.

De a kísérlet sikeréhez eladnom is kell, így un. 1,- Ft-os aukciókat is indítottam néhány festménnyel.

Tehát ezekre licitálni kell, és elméletileg 1,- Ft-ért is elvihetők (azért remélem nem ennyiért fognak elkelni) 🙂

Addig is míg a kísérlet le nem zárul, titeket ez annyiban érint, hogy a legtöbb 1,- Ft-os aukción olyan képet tettem fel, amiket egy-egy tanfolyam leckéjében használtam demonstrációs célból.

Igazából ez jó alkalom tőlem bagóért képet venni, ami remélem becses lesz számotokra, és hasznos lehet egészen közelről megvizsgálni a festményeim faktúráját, gesztusait, élőben látni a  színeit. Tehát tanulmányi célból is jó döntés lehet egy ilyen vásárlás most tőlem (meg remélem befektetési szempontból is) .)

 

 

Jó licitálást!

🙂

Vatera festményeladási tapasztalatok

Ha téged is érdekel a vaterás festmény eladás, akkor jó hírem van. Most kísérletezek vele, és a tapasztalataimat megosztom az érdeklődőkkel. Nem akarok mindíg mindenkit ezzel terhelni, így ha téged különösen érdekel, iratkozz fel erre a listára és akkor időben hozzájutsz minden fontos információhoz, ezzel kapcsolatban!