Sziasztok Kedvesek!

Hall Groat kedves festményével és néhány gondolatommal szeretném átadni nektek Karácsonyi üdvözletemet! Olvassátok el az alábbi szeretettel írt soraimat!

Mindenkinek azt kívánom, hogy egy kicsit sikerüljön lassítani a karácsony előtt különösen felfokozódó rohanás közepette, mely napjaink sajátossága.

Tegyük egy kicsit félre a festészetet is.

Miután lelassultunk kicsit, fókuszáljunk a hozzánk közel állókra, családunkra, szeretteinkre. Mondjuk ki amit év közben nem mondtunk ki. majd gondolkodjunk el azon, hogy ezt év közben miért is nem mondjuk ki!? Próbáljuk újra megtalálni egymásban az értékeket és meditáljunk el rajta eddig miért is nem láttuk ezeket?

Forduljunk egymás felé kiemelt figyelemmel, szeretettel. Érezzük át ennek minden örömét. Ha sikerült akkor ezt az állapotot tartsuk fent az elkövetkező jövő esztendőben is és már is jobbá tettük a környezetünkben élők és velük együtt a saját életünket is!

Ezekkel az új pozitív energiákkal felvértezve vágjunk aztán neki az új évnek is.

Azt kívánom mindenkinek, hogy sokat fejlődjön a rajzban és a festészetben a jövő évben. Tanuljatok és fessetek minél többet, ezáltal gyarapodjatok, fejlődjetek a festészet útján is!

Ezúton szeretnék a KINVA ART Akadémia minden kedves tanítványának, továbbá hűséges blog olvasóimnak és a közösségi oldalaim követőinek is Áldott és Békés Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben, Sikerekben, Eredményekben és persze Festészetben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánni!

Szeretettel!

Nagy Krisztián – KINVA