A bejegyzésben bemutatom a KINVA ART új weboldalát és elmondom mi a baj a régi weboldallal és azt is hogy, „Hogyan tovább”…

 

Az onlinefestotanfolyam.com címen található weboldalra a továbbiakban mint a „Régi tanfolyamok oldala” fogok hivatkozni!

Az új oldal címe ugyanaz maradt, csak többesszámú alakot kapott! Leírva így néz ki: onlinefestotanfolyamok.com!

Az onlinefestotanfolyamok.com oldalra a továbbiakban mint az „új tanfolyami oldal” fogok hivatkozni!

Mint látható ez a weboldal ahol most ezt a bejegyzést olvasod az online festőtanfolyamok új weboldala. Azért volt szükség az új weboldal létrehozására, mert az elmúlt évben több alkalommal, legutóbb ezen a héten hacker támadások áldozata lett a weboldal, emiatt több napra elérhetetlenné váltak az online festőtanfolyamok.

A webtárhely szolgáltató nem volt megfelelően felkészülve ezeknek a támadásoknak a kivédésére és a támadások következményeinek gyors elhárítására. Emiatt keresnem kellet egy olyan szolgáltatót, aki garantálja, hogy a jövőben ilyen problémánk nem lesz.

Ennek az ujj szolgáltatónak a tárhelyén lett kialakítva az új tanfolyami oldal.

A régi tanfolyamok oldala továbbra is elérhető marad, a vörös figyelmeztetés nem valós, a régi oldal is biztonságos. Viszont a régi oldalon egyes tanfolyamok jelenleg rosszul jelenítik meg a képeket, vagy nem is láthatóak az egyes leckék fotói. Ez a helyreálítás miatt keletkezett hibáknak köszönhető.

A megoldás az lesz, hogy a régi festőtanfolyamokat is áttelepítem az összes leckével együtt ere az új tanfolyami oldalra, ez az elkövetkező hetekben, még karácsony előtt be is fejeződik. Tehát néhány hét múlva az összes régi tanfolyam itt ezen az oldalon elérhető lesz.

Mindenki aki korábban tanfolyamot vásárolt, a jövőben itt érheti majd el a tanfolyamokat, senkinek nem fog elveszni a megvásárolt tanfolyamhoz való hozzáférés joga.

Az átregisztrálás már meg is kezdődött, jelenleg a virágcsendélet festés és a plein air festés átregisztráltatása folyik, utána sorra vesszük az összes többi tanfolyamot. Az elkövetkező hetekben fokozottan figyeljétek e-mail fiókotokat, hogy ne maradjatok le az átregisztráláshoz szükséges információkról.

Nézzétek meg az alábbi két videót ahol mindent elmondok.

A regisztrációhoz segítséget a fenti menüsorban a „Segítség az oldal használatához” menüpont alatt érhetitek el.