A KINVA ART AKADÉMIA Rendkívüli karácsonyi akciót hirdet! Az akcióban minden online festő és rajztanfolyam 50 % kedvezménnyel megvásárolható! Válogass összesen 16 online festő és rajztanfolyam közül!

Az online festőtanfolyamok felépítése összetett, egyrészt fotókkal illusztrált szöveges tananyagból továbbá oktatóvideókból áll. Az oktatóvideók egy-egy festmény festését mutatják be elejétől a végéíg, miközben folyamatos magyarázat is elhangzik, hogy mit miért csinálunk, Így a hallgatóknak lehetősége van gyakorlatban is megszemlélni a festés folyamatát és azt követni tudják otthon. A tananyagban egyéb elméleti és gyakorlati feladatok is találhatóak. Minden online tanfolyam jellemzően 5-8 oktatóvideót tartalmaz.

A 16 online festő és rajztanfolyam együttesen kb. 80 db oktatóvideót (80 különböző festmény megfestését mutatja be) tartalmaz és több ezer fotót továbbá több ezer A/4-es oldalnyi szöveges tananyag terjedelmű! Ez a hatalmas festészeti tudásanyag méretében és összetételében Magyarországon egyedülálló méretű és minőségű!

Az akcióban elérhető 16 db tanfolyam

Hihetetlen lehetőség, ne hagyd ki! Ha valamelyik tanfolyam jobban érdekel, kattints a képre további információ végett!

Festés Korlátozott Palettával Online Festőtanfolyam

Minden idők legnépszerűbb online festőtanfolyama, megismerkedünk a régi mesterek korlátozott paletta használatával, azokon belül is a következő  6 db mesterpalettával, az Apellész, Zorn, Minimál, Velázquez, Akadémiai és a Quadrát palettákkal.

Színes impressziók, Expresszív képek és Festőkéses technikák olaj és akrilfestékkel is Online Festőtanfolyam

A tanfolyamon modern képalkotási technikákkal és ábrázolási módszerekkel fogunk foglalkozni. A tanfolyamon jellemzően erőteljesebb színhasználat, lendületes gesztusok és markánsabb, sokszor pasztózus faktúra lesz a főszereplő.

A Színkeverés Teljes Rendszere Online Festőtanfolyam

Tanuljuk majd a színkeverés teljes rendszerét, a tanfolyam végén a hallgatók tudni fogják milyen színekre lesz szükségük ahhoz, hogy szinte az összes szükséges színt ki tudják keverni munkájukhoz. A színkontrasztokat és paletta rendeket, színharmóniákat is tanuljuk.

Csendéletfestés Online Festőtanfolyam

A csendéletfestés elsajátítása, nagyon fontos a festészetben. Így gyakorolhatunk olyan készségeket, melyek később pl. a portré vagy figurális festészetben is segítségünkre lesz.A tanfolyamon többek között a kompozíció, színtan, ábra rajz, stb. elemeivel ismerkedünk.

Online virágcsendélet festő tanfolyam

A tanfolyam lényege, hogy a csendéletfestés hazánkban legnépszerűbb irányzatával a virágcsendéletek festésével ismerkedjünk meg. A virágcsendélet festés amellett, hogy esztétikus alkotásokat hoz létre, a festészetben való jártasságunkat is fejleszti.

Portréfestés Online Festőtanfolyam

A tanfolyamon  a művészek módszereit a portréfestésben. Tanulunk az emberi fej és a fejen található szervek, anatómiai sajátosságairól, arányairól, megfestésük módjairól. Az oktatás része a bőrtónusok kikeverése, színreceptek, színrendszerek tanulása is.

Plein Air Online Tájképfestő Tanfolyam

A plein air tájképfestészet módszerei 6+1 festmény komplett megfestését demonstráló oktatóvideók. Fotókkal illusztrált szöveges tananyag. A tanfolyamon ír tájakat festünk, melyek Írországban lettek forgatva. Emellett a festészeti célú táj fotózással is ismerkedünk.

Küzdelem a Zöld Színnel Online Tájképfestő Tanfolyam

A tanfolyam széleskörű ismeretanyagot biztosít a tájképfestéshez. Különös figyelmet szentelünk a kurzuson a tájkép fesészet színtanának azon belül is a zöld színek helyes kikeverésére és használatára, amely sokaknak problémát okoz a tájképfestésben.

Épületek a tájban Tájképek, utcaképek, épületekkel, perspektíva ismeretek Online Festőtanfolyam

Az épületek a tájban festőtanfolyam célja, hogy megismerjük a tájképfestés egy speciális formáját, azt amikor a tájképek központi témáját épületek, vagy épület csoportok jelentik. alföldi tanyák, város és utcaképek mediterrán látképek festését mutatja be a tanfolyam.

A Festészet Anyagai és Eszközei Online tanfolyam

30 leckén keresztül megismered az aquarell, tempera, akril, vizes olaj, alkyd és olajfestékeket, és festőszereiket, mi mire való? Mire van szükség, és mire nincs, és mit mivel és hogyan használj.Megismered a különböző festékek és festőszerek felépítését, logikáját is.

Továbbfejlesztett Jobb Agyféltekés Online Rajztanfolyam

Akik már elvégeztek korábban valamilyen Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamot nekik is melegen ajánlott e tanfolyam elvégzése, hiszen mint az a tanfolyam ismertetőből kiderül itt nem csak Jobb agyféltekés rajzolást fogsz tanulni hanem annál sokkal többet.

Charles Bargue Rajz Online Rajztanfolyam

A tanfolyamon Hazánkban elsőként ismertetésre kerülnek a Bargue lapok, melyek a módszer alapját képezik,és Charles Bargue és Jean-Leon Gerome által 1860-as években Párizsban kiadott könyv a „Cours de Dessin – Rajz kurzus” alapján lett kifejlesztve.

Őszi és Téli tájak Tájképfestő online tanfolyam

Milyen technikával fessünk téli és őszi tájakat? Milyen anyagokat használjunk? Milyen színekkel kell dolgoznunk? Ha havat ábrázolunk akkor a hó tényleg nem fehér? A választ megkapod ebben a 16 leckéből álló online festőtanfolyamban.

Vermeer – Lány gyöngy fülbevalóval online festőtanfolyam

Milyen technikával festettek a Holland aranykor nagymesterei? Milyen anyagokat használtak? Mitől olyan különleges, földöntúli szépségűek ezek a több száz évvel korábban készült alkotások? A választ megkapod ebből az online festőtanfolyamból.

Nedves a Nedvesen festő technika

Bill Alexander és Bob Ross Amerikai festők és tv sztárok érzékelhető hatással voltak a 20. sz. végétől napjainkíg a festészet mint hobby elterjesztésében. Bár technikájukat sokan vitatják. De mégis szerte a világon tömegek kapnak kedvet hogy kipróbálják a festészetet.

A Régi Mesterek Festőtechnikái Online Festőtanfolyam

A régi Barokk, Reneszánsz mesterek  máshogyan festettek mint a kortárs festőművészek. Rembrandt, Velázquez és társaik olyan festőtechnikákat és anyagokat használtak amit mára már csak kevesen ismernek. Az új festőtanfolyamon ezeket a technikákat ismerjük meg.

Tarts velünk te is! Kattints a kiválasztott tanfolyamra!

Ha már részt veszel valamely tanfolyamokon akkor most kedvező áron beszerezheted a hiányzó tanfolyamokat!