Mé ennyi időd maradt!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

mp

Foglald le a helyed most!

A tanfolyam április 14.-én, 19. 00.-kor indul, addig kapható bevezető áron!

 

Minden napra egy tájkép

Online festészeti oktatóvideók

 

7 nap, 7 tájkép

7 nap, 7 tájkép

Online tájkép festő oktatóvideók

 

Végre itt a tavasz, jó idő van, süt a nap és ébred már a természet is.

Egyre többen járnak kirándulni, ki a szabadba. Vagy csak a kocsi ablakából csodáljuk meg a tavaszi táj szépségét.

Akárhogy is, most mindenki a tájat nézi, azt csodálja.

Kezdjük hát a tavaszt egy kis tájképfestéssel!

2019. április 14.-én 19. 00.-kor indul!

A 7 nap, 7 tájkép c. online oktatóvideó sorozat.

Összesen 7 db. oktatóvideót tartalmaz a gyűjtemény, mindegyikben egy-egy szép tájkép végigfestését mutatom be, elejétől a végéig!

Nézd meg a videót!

Az alábbi kis videóban, egy pár perces összeállítást nézhetsz meg.

Benne a 7 részes videósorozat 3 db. videójából kivágott részletek!

Meg egy kis Chopin, mert ő a kedvencem! 🙂

Fessünk minden nap egy szép tájképet…

…ünnepeljük festéssel a tavaszvárás örömét!

 

 

Fessünk meg együtt egy hét alatt, 7 db tájképet!

A tanfolyam lényege, hogy a 7 db. oktatóvideóban 7 különböző tájképet festünk majd meg.

Lesz modern és realista, világos és sötét hátterű kép is.

A festéshez használunk ecsetet és festőkést is egyaránt.

Én mondom és mutatom, Te követsz és gyorsan kész is lesz a kép!

Mind a 7 videóban 1-1 festmény megfestését mutatom be elejétől a végéíg, miközben magyarázom azt is, mit miért és hogyan csinálom!

Így a végére lesz 7 db szép festményed, és gyarapodik a festészeti tudásod is!

 

A tanítványok írták…

 

Karsay Ildikó

Legtöbb művész igyekszik úgy átadni a tudását, hogy a titkok azért megmaradjanak. Én tíz éve alkotok rendszeresen, sok nemzetközi tanfolyamon részt vettem kevés olyan önzetlen művésszel találkoztam, mint Krisztiánt, ő nem tartja meg a tudását, hanem megosztja az összes tapasztalatát. Tanfolyamai részletesek, információban, tudásban gazdagok. Szeretettel ajánlom ?

Burján Aster Eszter

Krisztián fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy mi minél többet tudjunk a festészetről, akár a gyakorlatban. Akadémiája az első online oktatóoldal ahol festészetet tanulhattok, mindenkinek szívből ajánlom, igazi megtérülő befektetés a saját kreativitásodba!

Örökös hozzáférést kapsz!

A videók megjelenése 7 napon keresztül történik majd, minden nap megjelenik 1-1 újabb videó, míg véget nem ér a hét nap!

De utána már örökre hozzáférsz a megvásárolt 7 videóhoz, bármikor újra és újra megnézheted majd őket!

Az ár mind a 7 db. videó árát egyben tartalmazza, további költségek nincsenek!

Galéria

Ezeket a képeket festjük majd meg a videókban!

 

Extra tudáshoz juthatsz

A tájképfestészet jelenti a festészetnek az egyik legkedveltebb témáját. Sokféle lehetőség és módszer van ezen a területen.

De szerencséd van, mert én neked most minden elmondok és meg is mutatok erről!

Technikák

Bemutatom a tájkép festéshez használatos, különböző festőtechnikákat.

Anyagok

Kapsz tanácsot ahhoz is, milyen anyagokkal érdemes dolgozni, olaj és akrilfestékkel is dolgozhatsz.

Színek

Néhány trükköt megtanítok a színkeverésről, milyen speciális színekre van szükség a tájképfestéshez, hogyan keverjük ki ezeket!?

Fessük meg együtt 7 nap alatt, 7 db. tájképet!

Hiszen a tájképek olyan szépek, és különben is: tavasz van!

Megrendelés itt!

A tanfolyam bevezető akciós ára az indulás előtt!

3950,- Ft

Ha nem sietsz lemaradsz az akciós árról!

Rendeld meg most, bevezető áron!

Később már 8950,-Ft lesz az ár!

A tanfolyam 2019. április 14.-én este indul!

Az indulás után minden nap 1 videó lecke várható 7 napon keresztül, a tanfolyam befejezéséig!

A fenti ár mind a 7 db. videó árát tartalmazza, további költségek nélkül!

 

 

 

Vásárlás közben az alábbi fizetési módok közül választhatsz!

Fizethetsz postai pénzesutalvánnyal, paypallal, banki átutalással, bankkártyával és Barion tárcával is!

A tananyag online zárt felületen érhető el, amihez a fizetést követően kapsz hozzáférést!

A tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz, akár évek múlva is újra nézheted és az elvégézse nincs semilyen ütemtervhez, határidőhöz kötve!

Még ennyi időd maradt, hogy jelentkezz!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

mp

Ki lesz az oktató?

Itt lentebb megismerheted!

Mesterünk

„A KINVA ART AKADÉMIA  oktatója:

Nagy Krisztián – KINVA

 

KINVA Saáry Zoltán tanítványaként kezdett a festészettel foglalkozni. Mestere útmutatásait a saját kísérletezgetésekkel, és  egyéb autodidakta tanulási módszerekkel egészítette ki.

Több külföldi online festőtanfolyamot elvégezve, és Angol nyelvű szakkönyveket fordítgatva jutott el odáig, hogy végül a saját módszereinek fejlesztésébe kezdhetett.

Innen jött az online oktatás módszere is, hiszen látta a Nyugati festők példáját, és résztvevőként maga is megtapasztalhatta ennek az új oktatási módszernek a hasznosságát, előnyeit.

Szenvedélyesen kutatja a Régi Mesterek titkait, feltárja és kipróbálja azokat a festőtechnikákat, melyeket ők alkalmaztak a művészettörténet folyamán.

Továbbá sokat kísérletezik a festészet anyagainak, festőszereknek, festékeknek a házilagos előállításával is, ezzel is gyarapítva tudását, és ezen az anyagok alkalmazásával a saját technikáját tökéletesíti.

Ha többet szeretnél megtudni, mesterünkről, akkor az alábbi gombra kattintva megnézheted a kinvafestmenyek.com oldalon található, személyes blogját és alkotásait is itt tekintheted meg.”

 

 

 

 

Értékrendem

A KINVA ART filozófiája az én személyes alkotói és oktatói értékrendem az alábbi 5 pillérre épül. Ez az 5 vezérelv az amely meghatározza az alkotói és oktatói tevékenységemet.

Az egyén tisztelete

Hiszem, hogy minden ember egy önáló, szuverén személyiség és mindenkinek joga van azzal foglalkoznia amivel csak szeretne. Az alkotói tevékenység nem kiváltság, hanem egyéni választás lehetősége. Iskolai végzettségtől és intellektustól függetlenül, mindenkinek joga van, festeni, alkotó munkát végezni, hiszen az ember az alkotásra lett teremtve. Ezt a jogot nem veheti el tőlünk senki, arra hivatkozva sem, hogy pl. csak egy bizonyos rétegnek lehet köze a művészet létrehozásához, vagy megértéséhez.

A mesterség tisztelete

A festészet eredendően mindíg is mesterség volt a múltban, és mesterség napjainkban is. Mint minden szakmában, itt is vannak kötelező ismeretanyagok, mint pl. anyagismeret, színtan, festőtechnikai ismeretek stb. Nem értek egyet azzal, hogy felelőtlenül, mindennel festünk aminek színe van és ragad, és nem foglalkozunk a képek tartósságával, jövőjével. Azzal sem értek egyet, hogy a haladás szellemében, el kell vetni a klasszikus realista festészet ábrázolási formáit, értékrendjét. Azzal sem tudok azonosulni, hogy ami klasszikus, vagy realista és nem modern, az értéktelen, giccs stb.!

A hagyományok tisztelete

Úgy gondolom, hogy nem szabad hagyni, hogy a régi mesterek tudása, és hagyományai feledésbe merüljenek. Ez a tudás része a festészet egyetemes ismeretanyagának, és minden amit ma tudunk a festészetről ezen alapokon nyugszik. Ezt a tudást nem elvetni, elfeledni kell, hanem magunkévá tenni és ápolni, fejleszteni.

A minőség tisztelete

Az a véleményem, hogy függetlenül attól, hogy az alkotó kezdő amatőr vagy tapasztalt profi, egy műnek, az alkotójától telhető legjobb minőségűnek kell lennie, tükrözve az aktuális tudásszintjét. A minőséget meghatározza, az alkotó festészeti szakmai tudása, jártassága és a gondolatisága. Egy festménynek érthetőnek, intellektuálisan tartalmasnak, gondolatébresztőnek kell lennie. Egy festmény legyen esztétikus, és legyen képes érzelmek kiváltására a szemlélőből.

A tudás tisztelete

Azt az elvet vallom, hogy életünk végéig tanulunk. Így a tudásunk is életünk végéig gyarapodik. Így van ez a festészet területén is. Ha festészettel foglalkozunk kötelességünk a tudásunkat gyarapítani, és egy bizonyos ponton túl a tudás megosztása is kötelességünkké válik. Ez a szemlélet segítette az emberiséget az egész történelme folyamán. Ha az ember nem gyarapította volna tudását, és a megszerzett tudást nem adta volna tovább akkor ma még mindíg szakócával dobálóznánk. A művészet története is a tudás gyarapításáról és továbbadásáról szól.

Ámos Imre szavai jutnak eszembe, “Egy művésznek a művészete a vallása és a hite, amellyel az emberiséget tiszteli és szolgálja”.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?

Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.

Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?

Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. „rövid” és „hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.

A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?

A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.

Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?

A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.

Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?

Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

Kérdésed van?

Tedd fel itt alul, a hozzászólások között!

18 hozzászólás

 1. wimarta

  Kedves Krisztián, szeretném megkérdezni milyen eszközökre lesz szükség a 7 nap 7 festmény tanfolyamon. Gondolok festőfelületre és eszközökre egyaránt. Akrilból,mivel azzal szeretnék dolgozni, – milyen színek? Köszönöm a válaszod, üdvözlettel: Neubergerné Márti

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Márti!
   30 x 40 2 db
   40 x 50 3 db.
   30 x 50 2 db

   Színek:
   titánfehér
   kadmium világos sárga
   Okker sárga
   kadmium világos vörös
   Alizarin kármin vörös
   Cölin kék
   Ultramarin kék
   Umbra
   Fekete

   Válasz
 2. Csóka Éva

  Kedves Krisztián! A többiekhez hasonlóan én is izgalommal várom a 7 nap 7 festmény alkotó akciódat. De felmerült bennem, hogy a postai pénzes utalványon feladott térítési díj csekkjén csak a tanfolyam nevét tüntettem fel az email címemet nem. Rész vettem már két tanfolyamodon (Afremov és az Őszi, téli tájak), de azt a lányoméktól kaptam karácsonyi ajándékként. Ez nem okozhat most problémát a beazonositásommal kapcsolatban?

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Éva!
   Be vagy azonosítva, aktív is a hozzáférésed.

   Válasz
 3. Szemenyei Józsefné

  Nagyon szeretném megrendelni a 7 nap 7 tájkép videóit,de nem sikerül a jelszónál mindig megakadok.Nem mozgok otthonosan e mail -területen!

  Válasz
  • KINVA

   Szia! Az általad kitalált jelszót kell beírnod, lehet bármi amit szeretnél, csak jegyezd meg, mert később ezzel tudsz majd hozzáférni a tananyaghoz.

   Válasz
 4. dr. Hegyi Gabriella

  Kedves Krisztián! Én is megvettem a 7 kép c. tanfolyamodat és izgalommal várom… MIkor lehet belőle valamit látni?
  üdv. Gabriella

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Gabriella! Vasárnap érkezik az első videó, utána minden nap 1 jön majd, 1 héten keresztül.

   Válasz
 5. Csabáné Görög Ildikó

  Kedves Krisztián!
  Elnézést ha rosszul értelmeztem, de a 7 nap 7 tájkép oktatóvideó ára összesen 3950 ft. vagy képenként annyi? Ha igen, ki lehet az egészet egyben fizetni?
  Üdvözlettel: Csabáné Görög Ildikó

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Ildikó!
   Egyben van az ára, a 7 videó együtt 3950,- Ft

   Válasz
 6. fodorne klara

  Kedves Krisztián! Szivesen látnám előre, hogy milyen méretű festőlapokra lesz szükség a meghirdetett festmények elkészitése során. Vidéken lakom, idős vagyok, bonyolult pl. a „szekrényhátlapok” méretre vágatása, szállítása.Ezért alapos tartalékot képeztem, Canvas , festésre kész vásznakat is beszereztem, klf. méretekben. Ezek ellenére azt tapasztalom, hogy megint nem jól tippeltem, pont az a méret nincs nekem, ami kellene. Persze, eltérő méretben is meg lehet rajzolni, festeni , de valahányszor eltérek a megadott paraméterektől, azt tapasztalom, hogy jobb/szebb lett volna ha követlek. Üdvözlettel : Klára

  Válasz
 7. Tóth Erzsébet

  Kedves Krisztián!
  Szeretném tudni,hogy a 6 kép festése festőkéses videó tanfolyam akciója él-e még? Megrendelhető a kettő videó anyag együtt akciósan? Mit kell tennem ha mindkettőt megszeretném vásárolni,tanfolyamként fél áron?

  Válasz
  • KINVA

   Szia!
   Igen megrendelhető együtt, az alábbi kuponkódot add meg, és csökkented a festőkéses videók árát!
   kuponkód: 2018300

   Válasz
 8. Rottenhoffer

  Szeretném tudni,hogy a 6 festőkéses videó akciója tart még? A két videó anyagát,hogy lehet együtt megrendelni akciósan?

  Válasz
 9. h. csongrady marta

  Kedves Krisztián! Amit a videóban elmondtál, teljesen a szívemből szóltál. Sajnos valóban vannak un. művészek akik egyszerű festékes boltban vásárolható anyagokat használnak, esetleg le sem alapozzák a farostlemezt, stb.
  Nagyon örülök, hogy az általad kapott ismeretanyaghoz ily módon hozzájuttatsz bennünket, mert valóban (itt a mi környékünkön igy mondják: ) hóttig tanul az ember! Nagyon szeretnék már személyesen is elmenni a táborodba, de a munkám sajnos ezt eléggé korlátozza. Reménykedem azért 95 éves koromig egyszer eljutok!!!

  Válasz
 10. Koltay Zsuzsa

  Több tanfolyamot is megvettem,de sajnos elfelejtettem hogy tudok hozzá férni .Kérlek Krisztián írd meg az elérés lehetőségét.
  Köszönöm előre is : Koltay Zsuzsa

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Zsuzsa!
   A „Bejelentkezés” menüpontra kattintva a felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz belépni és utána a „Profilom/Tanfolyamaim” menüben találod a tanfolyamokat.

   Az e-mail címedet tudod használni felhasználónévnek.
   Ha elfelejtetted a jelszódat, akkor tudsz új jelszót készíteni, ehhez nézd meg a videós segítséget. Sajnos én nem tudok helyetted új jelszót megadni, ezt neked kell megcsinálni.
   Az alábbi linkre kattintva eljutsz a „Segítség az oldal használatához” menüpontra ahol több segítő videó is van, nézd meg őket.
   https://onlinefestotanfolyamok.com/segitseg-az-oldal-hasznalatahoz/

   Üdv:
   Krisztián

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .