Még ennyi idő maradt az indulásig!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

mp

A tanfolyam indul: 2018. november 18. este 19. 00.-kor

Addig kapható bevezető áron!

nem transzformálsz, nem leszel művész!

A "Transzformációs Festészet Online Festőtanfolyam" segít abban, hogy megtanulj transzformálni. Segít abban, hogy ne csak festményeket hozz létre, hanem művészi alkotásokat készíts!

Ilyen egyszerű az egész, de várj csak! Van itt még pár dolog…

Olvasd tovább!

Itt az ideje, hogy ne csak fess, ne csak másold a valóságot, vagy más festményeket, fotókat.

hozd létre a saját művészetedet. legyél művész magad is!!

 

Ezen az online festőtanfolyamon megtanulod, hogyan tudsz művészeti értékű alkotásokat létrehozni.

Az egész alkotói folyamatot bemutatom neked, kezdve az alapgondolat kitalálásának, a koncepció kialakításának módjától, egészen az anyag és technika kiválasztásig. 

A realizmus és a művészi transzformáció ötvözésének módjait is megismered.

 

Megtanulod, hogyan lehet létrehozni a művészetet!

vajon neked szól ez a képzés?

nem szeretném feleslegesen rabolni az idődet! előbb Döntsd el, hogy szerinted neked szól e, és csak akkor olvass tovább!

itt alul segítek a döntést meghozni!

Ebben a tanfolyamban nem a tudás lesz az ami új, hiszen a tudást bárhonnan meg lehet szerezni, meg lehet tanulni!

Ebben a tanfolyamban a tapasztalat az ami igazán értékes! Arról a tapasztalatról beszélek, melyet közel 20 éves pályafutásom alatt szereztem meg a festészetről, és a művészetről!

Ezt adom át most neked!

Nem ajánlom neked ezt a tanfolyamot…

...ha te már profi művész vagy és mindent tudsz!

Akkor sem ajánlom, ha téged nem foglalkoztat a művészi önkifejezés gondolata!

Végül akkor sem ajánlom ha olyan módon szeretnél festeni mint ő, itt jobbra!

Ez a tanfolyam neked szól, akkor…

…Ha úgy szeretnél festeni, mint amit itt jobbra láthatsz.

Neked szól, ha szeretnél realista lenni, de modern is.

Ha szeretnél művészi lenni, de érthető is.

Ha szeretnél mester is lenni, és művész is!

Ez esetben ne habozz tovább!

Hiszen ez neked szól, a tiéd lehet, foglald le a helyedet most!

1. videó, Miről szól a transzformációs festészet?

Elmondom az alábbi videóban.

Nézd meg!

1. Művész leszel

A transzformációs festészet utat mutat arra, hogy milyen technikákkal, módszerekkel lehet újszerű alkotásokat létrehozni. De nem is ez a lényege. Hanem, hogy egy gondolatiságot is megtanít neked, ami segít abban, hogy felépítsd a saját festészeti módszeredet. Segít abban, hogy kialakítsd a saját művészetedet, segít neked a művésszé válásban!

Olvasd tovább van itt még több is!

Eredmény: Végül művész leszel, nem csak festő

2. Mimézis

A Mimézis fogalmát az ókori görögök alkották meg, maga a szó azt jelenti „utánzás”, „másolás”. Arisztotelész erénynek tartotta, Platón elvetette, a reneszánsz festők pedig törekedtek rá. A modern, konceptuális művészetben tűzzel, vassal üldözik. Mégis a Mimézis minden művészet alapja, mert nem viszonyíthatunk máshoz csak az általunk ismert, kézzelfogható valósághoz.

Nézd meg a lenti videót is, nagyon tanulságos!

Eredmény: Megismered, hogyan lehet művészi az ami reális

2. videó, Hogyan is néz ki a mimézis?

Nézd meg itt lentebb. készítettem erről egy pár perces videót a kedvedért, ahol elmondom mi a mimézis lényege a festészetben.

Tölts magadnak egy finom kávét, vagy teát és kortyolgasd el miközben nézed a videót!

3. Transzformáció

A Transzformáció, azt jelenti: átalakulás. Amikor a valóságot nem úgy ábrázoljuk ahogyan látjuk, hanem beleviszünk valami érdekes gondolatot és megváltoztatjuk azt, az maga a művészi transzformáció. 

Sajnos az ilyen transzformáció gyakran nem szép, nem valóságos, sőt egyenesen felismerhetetlen is lehet!

Most folytassuk a lenti videóval!

Eredmény: A transzformációval jön létre az, amit művészetnek nevezünk

3. videó, a művészi transzformáció

A videóban röviden elmondom neked, mi a művészi transzformáció lényege, Picassoról is szó lesz benne.

Nézd meg a videót!

4. mimézis + Transzformáció

A Transzformáció, modern módja nem biztos, hogy mindenkinek érthető, mindenkinek tetsző. De semmi vész, mutatok egy jobb utat neked.

Kombináljuk a mimézist a transzformációval! Hozzuk össze egy alkotásban a realizmust és a modern művészi felfogást!

A lenti videóban megmutatom, hogy néz ki ez a gyakorlatban!

Eredmény: Esztétikus, és realista alkotások, művészi módon

4. videó, a Transzformációs realizmus

Itt baloldalt a videóban, bemutatom, hogy a transzformáció és a realizmus, és a mimézis, nem kell hogy különváljon egymástól. Lehet a kettőt együtt is csinálni. Miért ne lehetne egy alkotás, egyszerre szép, érthető, realista és művészi is!?

Nézd meg a videót!

5. videó, Most megmutatom neked azt, hogy én hogyan csinálom!

A lenti videóban bemutatom, a saját megoldásomat. Megnézheted én magam, hogyan hozok létre egy művészeti alkotást, sőt egy egész sorozatot.

Elmagyarázom neked, hogy én milyen gondolatmenettel hozom létre az alkotást, hogyan teszem mögé azt az intellektuális töltetet, ami végül a művészethez vezet. Megmutatom, én hogyan transzformálok!

!

Nemcsak elmélet van, gyakorlat is lesz! Összesen 7 db festményt festünk majd ezen az online festőtanfolyamon!

Mindegyik megfestését mutatom videón, elejétől a végéig!

A fenti képekhez hasonló festményeket festünk majd a tanfolyamon!

Mások Írták Rólam

Legtöbb művész igyekszik úgy átadni a tudását, hogy a titkok azért megmaradjanak. Én tíz éve alkotok rendszeresen, sok nemzetközi tanfolyamon részt vettem kevés olyan önzetlen művésszel találkoztam, mint Krisztiánt, ő nem tartja meg a tudását, hanem megosztja az összes tapasztalatát. Tanfolyamai részletesek, információban, tudásban gazdagok. Szeretettel ajánlom ?

-Karsay Ildikó

Krisztián fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy mi minél többet tudjunk a festészetről, akár a gyakorlatban. Akadémiája az első online oktatóoldal ahol festészetet tanulhattok, mindenkinek szívből ajánlom, igazi megtérülő befektetés a saját kreativitásodba!

-Burján Aster Eszter

AsterGlass Design: az üvegre festett világ

Az Online Festészeti tanfolyam

A festészet tanulásának az egyik legjobb, és legkorszerűbb oktatási módszere

Mi az az Online Festőtanfolyam?

A lényeg, hogy a tananyagot fizetés után egy online oktatási felületen tudod elérni. A tananyag fotókkal illusztrált elméleti anyagból, gyakorló feladatokból és olyan oktatóvideókból áll, ahol egy-egy festmény megfestését demonstrálom neked lépésről-lépésre, elejétől a végéíg. Közben természetesen instrukciókat adva, kommentálom is, hogy mit miért csinálok. A tanfolyamon a fent bemutatott festményeket, vagy azokhoz nagyon hasonló képeket fogunk festni ill. lemásolni, megismerve ezzel Vladimir Volegov Romantikus Realista, Impresszionista festőtechnikáit.

Miért jó online tanulni? Mert nincs időhöz és helyhez kötve. Akkor és ott olvasod, vagy nézed a tananyagot amikor és ahol éppen neked alkalmas. Csak internet kapcsolat kell hozzá és valamilyen internetet megjelenítő készülék. Ez lehet Okos TV, Asztali számítógép, Laptop, Tablett, vagy akár egy Okostelefon is.

Tipp:

Az elméleti tananyagot pl. kényelmesen egy fotelben ülve is el tudjuk olvasni egy tablettel, okostelefonnal. A festéshez pedig a számítógép, vagy éppen okos tv mellé állítsuk a festőállványunkat és kövessük lépésről lépésre a demonstráló videót, így fessük meg a képeket. Ha megakadunk akkor megállítjuk a videót, vagy ahányszor csak akarjuk az egyes részeket vissza is tekerhetjük.

Van e határidő? Nincs semmilyen határidő, a megvásárolt tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz, a tanulást bármikor megszakíthatod, vagy folytathatod, visszanézheted a tananyagot akár évek múlva is.

Fejleszd a képességeidet és ismereteidet a festészet területén!

Tarts velünk te is!

A legkényelmesebb tanulási mód, az otthoni tanulás!

Így néz ki ha online oktatóvideó segítségével festesz

A tanfolyam indul!

Az online festőtanfolyam kezdődik

2018. december 18. kedd, este 19.00.

A tanfolyam ütemezése

a kezdést követően heti 2 lecke lesz, keddi és pénteki napokon, egészen a tanfolyam végéig!

Kötelezettségek

Nincs ilyen! A tanfolyamot mindenki saját ütemében végezheti. Ez egy online tanfolyam, amelyhez örökös és folyamatos hozzáférés van. Nem kell kapkodni, sietni, másokhoz igazodni. Otthonról végezhető, kényelmesen a saját időbeosztásod szerint!

kapcsolat

telefon

+(36) 30 847 4018

cím

7146. Várdomb, Kossuth u. 11.

Értékrendem

A KINVA ART filozófiája az én személyes alkotói és oktatói értékrendem az alábbi 5 pillérre épül. Ez az 5 vezérelv az amely meghatározza az alkotói és oktatói tevékenységemet.

Az egyén tisztelete

Hiszem, hogy minden ember egy önáló, szuverén személyiség és mindenkinek joga van azzal foglalkoznia amivel csak szeretne. Az alkotói tevékenység nem kiváltság, hanem egyéni választás lehetősége. Iskolai végzettségtől és intellektustól függetlenül, mindenkinek joga van, festeni, alkotó munkát végezni, hiszen az ember az alkotásra lett teremtve. Ezt a jogot nem veheti el tőlünk senki, arra hivatkozva sem, hogy pl. csak egy bizonyos rétegnek lehet köze a művészet létrehozásához, vagy megértéséhez.

A mesterség tisztelete

A festészet eredendően mindíg is mesterség volt a múltban, és mesterség napjainkban is. Mint minden szakmában, itt is vannak kötelező ismeretanyagok, mint pl. anyagismeret, színtan, festőtechnikai ismeretek stb. Nem értek egyet azzal, hogy felelőtlenül, mindennel festünk aminek színe van és ragad, és nem foglalkozunk a képek tartósságával, jövőjével. Azzal sem értek egyet, hogy a haladás szellemében, el kell vetni a klasszikus realista festészet ábrázolási formáit, értékrendjét. Azzal sem tudok azonosulni, hogy ami klasszikus, vagy realista és nem modern, az értéktelen, giccs stb.!

A hagyományok tisztelete

Úgy gondolom, hogy nem szabad hagyni, hogy a régi mesterek tudása, és hagyományai feledésbe merüljenek. Ez a tudás része a festészet egyetemes ismeretanyagának, és minden amit ma tudunk a festészetről ezen alapokon nyugszik. Ezt a tudást nem elvetni, elfeledni kell, hanem magunkévá tenni és ápolni, fejleszteni.

A minőség tisztelete

Az a véleményem, hogy függetlenül attól, hogy az alkotó kezdő amatőr vagy tapasztalt profi, egy műnek, az alkotójától telhető legjobb minőségűnek kell lennie, tükrözve az aktuális tudásszintjét. A minőséget meghatározza, az alkotó festészeti szakmai tudása, jártassága és a gondolatisága. Egy festménynek érthetőnek, intellektuálisan tartalmasnak, gondolatébresztőnek kell lennie. Egy festmény legyen esztétikus, és legyen képes érzelmek kiváltására a szemlélőből.

A tudás tisztelete

Azt az elvet vallom, hogy életünk végéig tanulunk. Így a tudásunk is életünk végéig gyarapodik. Így van ez a festészet területén is. Ha festészettel foglalkozunk kötelességünk a tudásunkat gyarapítani, és egy bizonyos ponton túl a tudás megosztása is kötelességünkké válik. Ez a szemlélet segítette az emberiséget az egész történelme folyamán. Ha az ember nem gyarapította volna tudását, és a megszerzett tudást nem adta volna tovább akkor ma még mindíg szakócával dobálóznánk. A művészet története is a tudás gyarapításáról és továbbadásáról szól.

Ámos Imre szavai jutnak eszembe, “Egy művésznek a művészete a vallása és a hite, amellyel az emberiséget tiszteli és szolgálja”.

FIGYELEM!

A tanfolyam bevezető akciós ára az indulás előtt a készlet erejéig!

5950,- Ft

Ha nem sietsz lemaradsz az akciós árról!

Később már 15950,-Ft lesz az ára!

A tanfolyam 2018. december 18.-án este indul!

Az indulás után heti két lecke várható keddi és pénteki napokon a tanfolyam befejezéséig!

Megrendelés Itt!

Vásárlás közben az alábbi fizetési módok közül választhatsz!

Fizethetsz postai pénzesutalvánnyal, paypallal, banki átutalással, bankkártyával és Barion tárcával is!

Az ajánlat csak eddig él!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

mp

Gyakran Ismételt Kérdések
Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?
Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.
Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?
Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. „rövid” és „hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.
A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?
A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.
Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?
A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.
Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?
Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

Van még kérdésed?

Ha bármilyen további kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatosan, akkor azt tedd fel itt alul, a hozzászólások között!

Örömmel válasszolok, és segítek ha tudok!

8 hozzászólás

 1. Bogdán Zsóka

  Kedves Krisztián!

  Külföldön tartózkodom, sajnos nincs lehetőségem senkivel megoldani, hogy a tanfolyam árát postai úton feladjam. Pedig szeretnék nagyon résztvenni,..pláne kedvezményes áron. Csodás volt számomra a Flamand lecke sorozat is….sokat, sokat tanultam belőle.
  Ha meglehetne oldani, hogy kersöbb rendezzem az összeget, akkor természetesen csatlakoznék.
  Várom visszajelzésedet.
  Üdvözöllek: Bogdán Zsóka

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Zsóka!
   Vedd csak meg a tanfolyamot, most és ráérsz kifizetni, mikor hazaérsz!

   Válasz
   • Bogdán Zsóka

    Kedves Krisztián!
    Nagyon szépen köszönöm,…akkor most megveszema tanfolyamot.

    Válasz
 2. Keleti

  Hol találom a kuponkódot?

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Mária!
   Most nincs kuponkód, mert ez teljesen le van akciózva.

   Válasz
 3. Csernyánszki Bertalan

  Neharagudj nde én már töbször is rendeltem anyagot,csak soha nem siklerült.

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Bertalan!
   Pontosan mi a gond? Hátha tudok segíteni.

   Válasz
 4. gyengeiza

  Nagyon várom ezt a tanfolyamot is. Most, hogy végig olvastam az ismertetőt, tudom, hogy nagyon hiányzik ez a plussz ahhoz, hogy egy képből FESTMÉNY legyen.

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .