Mé ennyi időd maradt!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

mp

Foglald le a helyed most!

Vásárlás után azonnal nézheted a tanfolyam teljes anyagát!

A tanfolyam december 31 éjfélig vehető meg, a kedvezményes bevezető áron!

 

8 db rajzot és festményt bemutató
Online festészeti oktatóvideók

 

Anna Razumovskaya

8 db. Anna Razumovskaya  festészeti oktatóvideó

Kiegészítő oktatóvideók

 

Végre készen lett az Anna Rsazumovskaya festőtechnikái kiegészítő videósorozat.

A videókban 8 db. kép elkészítését mutatom be elejétől a végéig!

Ezen kívül további festőtechnikai videókat is tartalmaz a sorozat.

 

A videósorozat teljes anyaga egyben, azonnal elérhető

Az akció 2019. december 31. éjfélig tart, eddig vehető kedvezményes, bevezető áron!

Nézd meg a videót!

Az alábbi kis videóban, egy pár perces összeállítást nézhetsz meg.

Benne a 8 részes videósorozatból kivágott részletek!

Meg egy kis Chopin, mert ő a kedvencem! 🙂

Fessünk minden nap egy-egy szép képet…

…közben tanuljunk új festőtechnikákat

 

 

Mit tanulhatsz a tanfolyamon?

A tanfolyam lényege, hogy a 8 db. oktatóvideóban, 8 különböző képet rajzolunk és festünk majd meg.

Lesz modern csendélet, modern portré és egész alakos kép is.

A festéshez használunk rajzszenet, ecsetet és festőkést is egyaránt.

Én mondom és mutatom, Te követsz és gyorsan kész is lesz a kép!

Mind a 8 videóban 1-1 festmény megfestését mutatom be elejétől a végéíg, miközben magyarázom azt is, mit miért és hogyan csinálom!

Így a végére lesz 8 db szép festményed, és gyarapodik a festészeti tudásod is!

A tanfolyam olyan tudásanyaghoz juttat, melynek célja, hogy megismerd azokat a technikákat, melyek Anna Razumovskaya festészetében is jelen vannak. Így te is képes leszel hasonló képeket létrehozni.

Rajz: A tanfolyamon megismerheted azt a különleges rajztechznikát, melynek segítségével kombinálhatod a rajzot a festéssel egy alkotáson belül. Ezzel létrehozhatod ezeket a nagyszerű képeket magad is.

Aranyozás: A tanfolyamon megismerkedhetsz az aranyozás technikájával is. Ez újdonság még itt a KINVA ART AKADÉMIÁN is! Eddig egyetlen korábbi tananyagban sem volt aranyozási technika. Az aranyfüstlemez alkalmazásával ismerkedünk meeg. Az aranyozási technika napjainkban reneszánszát éli a festészetben, számos művész alkalmazza ezt az ősi technikát, modern alkotásain is! Most Te is megtanulhatod!

Festés: Természetesen festünk is a tanfolyamon, olajjal és akrilfestékkel egyaránt elvégezhető a tanfolyam!

 

 

 

A tanítványok írták…

 

Karsay Ildikó

Legtöbb művész igyekszik úgy átadni a tudását, hogy a titkok azért megmaradjanak. Én tíz éve alkotok rendszeresen, sok nemzetközi tanfolyamon részt vettem kevés olyan önzetlen művésszel találkoztam, mint Krisztiánt, ő nem tartja meg a tudását, hanem megosztja az összes tapasztalatát. Tanfolyamai részletesek, információban, tudásban gazdagok. Szeretettel ajánlom ?

Burján Aster Eszter

Krisztián fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy mi minél többet tudjunk a festészetről, akár a gyakorlatban. Akadémiája az első online oktatóoldal ahol festészetet tanulhattok, mindenkinek szívből ajánlom, igazi megtérülő befektetés a saját kreativitásodba!

Örökös hozzáférést kapsz!

A videókhoz egyből hozzáférést kapsz a vásárlást követően, a befizetésed beérkezése után

Ettől kezdve pedig már örökre hozzáférsz a megvásárolt 8 videóhoz, bármikor újra és újra megnézheted majd őket!

Az ár mind a 8 db. videó árát egyben tartalmazza, további költségek nincsenek!

Galéria

Ezeket a képeket festjük majd meg a videókban!

 

Extra tudáshoz juthatsz

Az aranyozás technikája a középkor óta szerves részét képezi a festészet eszköztárának.

De szerencséd van, mert én neked most minden elmondok és meg is mutatok erről!

Rajz Technikák

Bemutatok néhání olyan rajztechnikát mellyel sikeresen lehet Anna Razumovskaya technikájához hasonló képeket készíteni.

Aranyozási Technika

Megmutatom, hogyan kell az aranyfüst lemezt használni egy olajfestményen

Festő Technikák

Bemutatom azokat a festőtechnikákat, melyekkel meg tudod festeni a képeket.

Fessük meg együtt a 8 db. Anna Razumovskaya képet!

 

Megrendelés itt!

A tanfolyam bevezető akciós ára

3950,- Ft

Ha nem sietsz lemaradsz az akciós árról!

Rendeld meg most, bevezető áron!

Később már 8950,-Ft lesz az ár!

A z akciós ár, 2019 december 31. éjfélig érhető el! Utána drágább lesz!

A fenti ár mind a 8 db. videó árát tartalmazza, további költségek nélkül!

 

 

 

Vásárlás közben az alábbi fizetési módok közül választhatsz!

Fizethetsz postai pénzesutalvánnyal, paypallal, banki átutalással, bankkártyával és Barion tárcával is!

A tananyag online zárt felületen érhető el, amihez a fizetést követően kapsz hozzáférést!

A tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz, akár évek múlva is újra nézheted és az elvégézse nincs semilyen ütemtervhez, határidőhöz kötve!

Még ennyi időd maradt, hogy akciósan vásárolj!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

mp

Ki lesz az oktató?

Itt lentebb megismerheted!

Mesterünk

„A KINVA ART AKADÉMIA  oktatója:

Nagy Krisztián – KINVA

 

KINVA Saáry Zoltán tanítványaként kezdett a festészettel foglalkozni. Mestere útmutatásait a saját kísérletezgetésekkel, és  egyéb autodidakta tanulási módszerekkel egészítette ki.

Több külföldi online festőtanfolyamot elvégezve, és Angol nyelvű szakkönyveket fordítgatva jutott el odáig, hogy végül a saját módszereinek fejlesztésébe kezdhetett.

Innen jött az online oktatás módszere is, hiszen látta a Nyugati festők példáját, és résztvevőként maga is megtapasztalhatta ennek az új oktatási módszernek a hasznosságát, előnyeit.

Szenvedélyesen kutatja a Régi Mesterek titkait, feltárja és kipróbálja azokat a festőtechnikákat, melyeket ők alkalmaztak a művészettörténet folyamán.

Továbbá sokat kísérletezik a festészet anyagainak, festőszereknek, festékeknek a házilagos előállításával is, ezzel is gyarapítva tudását, és ezen az anyagok alkalmazásával a saját technikáját tökéletesíti.

Ha többet szeretnél megtudni, mesterünkről, akkor az alábbi gombra kattintva megnézheted a kinvafestmenyek.com oldalon található, személyes blogját és alkotásait is itt tekintheted meg.”

 

 

 

 

Értékrendem

A KINVA ART filozófiája az én személyes alkotói és oktatói értékrendem az alábbi 5 pillérre épül. Ez az 5 vezérelv az amely meghatározza az alkotói és oktatói tevékenységemet.

Az egyén tisztelete

Hiszem, hogy minden ember egy önáló, szuverén személyiség és mindenkinek joga van azzal foglalkoznia amivel csak szeretne. Az alkotói tevékenység nem kiváltság, hanem egyéni választás lehetősége. Iskolai végzettségtől és intellektustól függetlenül, mindenkinek joga van, festeni, alkotó munkát végezni, hiszen az ember az alkotásra lett teremtve. Ezt a jogot nem veheti el tőlünk senki, arra hivatkozva sem, hogy pl. csak egy bizonyos rétegnek lehet köze a művészet létrehozásához, vagy megértéséhez.

A mesterség tisztelete

A festészet eredendően mindíg is mesterség volt a múltban, és mesterség napjainkban is. Mint minden szakmában, itt is vannak kötelező ismeretanyagok, mint pl. anyagismeret, színtan, festőtechnikai ismeretek stb. Nem értek egyet azzal, hogy felelőtlenül, mindennel festünk aminek színe van és ragad, és nem foglalkozunk a képek tartósságával, jövőjével. Azzal sem értek egyet, hogy a haladás szellemében, el kell vetni a klasszikus realista festészet ábrázolási formáit, értékrendjét. Azzal sem tudok azonosulni, hogy ami klasszikus, vagy realista és nem modern, az értéktelen, giccs stb.!

A hagyományok tisztelete

Úgy gondolom, hogy nem szabad hagyni, hogy a régi mesterek tudása, és hagyományai feledésbe merüljenek. Ez a tudás része a festészet egyetemes ismeretanyagának, és minden amit ma tudunk a festészetről ezen alapokon nyugszik. Ezt a tudást nem elvetni, elfeledni kell, hanem magunkévá tenni és ápolni, fejleszteni.

A minőség tisztelete

Az a véleményem, hogy függetlenül attól, hogy az alkotó kezdő amatőr vagy tapasztalt profi, egy műnek, az alkotójától telhető legjobb minőségűnek kell lennie, tükrözve az aktuális tudásszintjét. A minőséget meghatározza, az alkotó festészeti szakmai tudása, jártassága és a gondolatisága. Egy festménynek érthetőnek, intellektuálisan tartalmasnak, gondolatébresztőnek kell lennie. Egy festmény legyen esztétikus, és legyen képes érzelmek kiváltására a szemlélőből.

A tudás tisztelete

Azt az elvet vallom, hogy életünk végéig tanulunk. Így a tudásunk is életünk végéig gyarapodik. Így van ez a festészet területén is. Ha festészettel foglalkozunk kötelességünk a tudásunkat gyarapítani, és egy bizonyos ponton túl a tudás megosztása is kötelességünkké válik. Ez a szemlélet segítette az emberiséget az egész történelme folyamán. Ha az ember nem gyarapította volna tudását, és a megszerzett tudást nem adta volna tovább akkor ma még mindíg szakócával dobálóznánk. A művészet története is a tudás gyarapításáról és továbbadásáról szól.

Ámos Imre szavai jutnak eszembe, “Egy művésznek a művészete a vallása és a hite, amellyel az emberiséget tiszteli és szolgálja”.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?

Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.

Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?

Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. „rövid” és „hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.

A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?

A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.

Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?

A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.

Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?

Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

Kérdésed van?

Tedd fel itt alul, a hozzászólások között!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .