Realista Magyar Tájak Festése Online Festőtanfolyam

Ismerd meg a Magyar mesterek Realista tájképfestőtechnikáit!

A KINVA ART AKADÉMIA legújabb online festőtanfolyama

Magyarországon először! Realista Tájképek Festése Magyar stílusban

Már csak ennyi hely maradt a tanfolyam kedvezményes megvásárlásában! Siess nehogy lemaradj a kedvezményről, mert utána csak teljes áron vásárolhatod meg a tanfolyamot!

A lenti videóhoz hasonló oktató videók lesznek a tanfolyamon is!

Egy lenyűgöző festészeti tanfolyam Magyarországon teljesen új, komplex tudásanyaggal! A Magyar mesterek tájképfestőtechnikái és titkai.

Ez a tanfolyam a KINVA ART AKADÉMIA legújabb online festőtanfolyama amit még sehol máshol nem tanulhattál!

Anyagok

A tájképfestészetet és olajfestést segítő speciális anyagok ismertetése, alkalmazástechnikai bemutatása

l

Tecnikák

A Magyar tájfestő mesterek  festőtechnikáinak ismertetése, a technikák alkalmazásának bemutatása

Videók

A tanfolyamon tanult ismeretek és technikák segítségével festmények megfestése lépésről-lépésre videodemonstrációk

A tanfolyam tematikája

A realista tájképek festése online tanfolyamon, kifejezetten a Magyar táj festése lesz a tananyag olyan festőtechnikákkal, melyekkel ma is élő kortárs Magyar mesterek is alkotnak.

Milyen színeket használjunk a tájképfestéshez?

Milyen technikákkal lehet elkerülni a túl tömör lombozat megjelenítésének hibáit?

Milyen színekből lehet kikeverni a megfelelő zöldeket tájképfestéshez?

Milyen kompozíciós elveket alkalmazzunk a Magyar táj festéséhez?

A tanfolyam választ ad a fenti kérdésekre és még sok másra is.

Mit fogsz tanulni a tanfolyamon?

A fák és bokrok könnyed, természetes ábrázolását, a tömör tömbszerű ábrázolások helyett, lágy, felhős ábrázolások.

A tájképekhez megfelelő színek kikeverését, a tájképen a színharmónia felépítését.

A Magyar tájképek jellemző vonásait.

A megfelelő faktúrák kialakítása tájképfestéshez.

A különböző kontrasztok és perspektívák helyes alkalmazása.

A helyes kompozíciós irányelvek kiválasztása.

A megfelelő anyaghasználat elsajátítása.

A tanfolyamon több mestermásolatot is elfogunk készíteni.

Részletesen leírom és videofelvételekkel demonstrálom a fenti módszerek alkalmazásait.

 

 

A tanfolyam végére, képes leszel arra, hogy olyan módszerekkel, technikákkal és anyagokkal alkoss mint ahogyan a ma is élő és alkotó, galériákban is megtalálható Magyar tájképfestő mesterek is alkotnak.

A tanfolyamon 6 db komplett festmény megfestését fogom demonstrálni lépésről lépésre. A videók a szokásosnál hosszabbak lesznek és több részre tagoltak a speciális több lépéses technikák miatt.

Ezeken kívül több kis videó is lesz az anyagok és technikák alkalmazását mutatja be!

 

Milyen képeket festünk majd az online festőtanfolyamon?

A tanfolyamon a lenti képekhez nagyon hasonló jellegű festményeket fogunk festeni.

Korábbi online tanfolyamaim résztvevői mondták…

Kedves Krisztián!

Nagyon örülök, hogy részt veszek ezen a tanfolyamon, nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg, és próbálhatok ki a festészetben. Nekem volt egy mesterem réges-rég, akitől rengeteget tanultam, de nem azt amit tőled! Hálás vagyok neked, hogy ilyen alapossággal és felkészültséggel megosztod velünk ez irányú tudásodat .Sajnos, de inkább hála istennek, annyi fotós munkám van, hogy a leckékkel lemaradtam. Pótolni fogom biztosan. Köszönöm Neked a sok-sok információt!

Vörös László

Ez egy nagyon jól felépített, nívós tanfolyam, melyben annyi információt kaptunk, amennyire talán nem is számítottunk. A művészettörténeti háttértől kezdve, belemélyedhettünk az anyagismeretbe, a kompozíció szerkesztésbe, megismerhettük a színkeverések, és összhangjuk rejtelmeit, ámulva tapasztaltuk, hogy mindössze 2 színnel milyen csodás dolgokat festhetünk!
Élvezettel végeztük a gyakorlatokat, és a titkos csoportban bátran megmutattuk a megfestett leckéinket, elvárva csoporttársaink segítségét, építő kritikáikat Krisztián okos, és kedves személyisége csak hab a tortán, biztatása, segítőkészsége, fáradhatatlansága mindenkit megfogott…mindig a rendelkezésünkre állt, biztatott. Alig várom, hogy újabb érdekes tanfolyamot indítson….azon is ott a helyem!! Festeni idén januárban kezdtem, egyedül, magamra utalva, autodidakta módon….ez a tanfolyam segített pótolni a hiányzó alapokat, segített eligazodni a színek világában. Nagyon hasznos és élvezetes volt, mindent köszönök Krisztián!!!

Jakubek Nóra

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott – ha egyenlőre csak virtuálisan is – Krisztiánnal és persze Veletek. Jó valahova tartozni. Olyan emberek közé akiknek hasonló az érdeklődési köre, a festés közbeni problémái. Eddig senkitől nem tudtam kérdezni gyakorlati dolgokat, apró titkokat…Amik nem is olyan aprók. Nagyon tetszik a tananyag és sokat tanultam belőle. Krisztián önzetlensége mindenek feletti. Persze a későbbiekben ezt hasznosítani kell, gyakorolni. Tetszik a többiek hozzáállása, segítőkészsége néha a kritikái amik előrevisznek és persze a humora

Börzsei Hajnalka

Nap

:

Óra

:

Perc

:

mp

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?

Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.

Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?

Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. „rövid” és „hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.

A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?

A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.

Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?

A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.

Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?

Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

Rendkívüli kezdési akció!

A tanfolyam eredeti ára 15950,- Ft

A jövőben ennyiért lesz megvásárolható a tanfolyam.

a 2017-os év tanfolyam kezdése előtti Rendkívüli akcióban, bevezető áron a tanfolyam az eredeti ár  40 %-ért vásárolható meg, ez az ajánlat csak most lesz elérhető!

A tanfolyam kezdés időpontja: 2017. augusztus 22.

Már csak ennyi hely maradt a tanfolyam kedvezményes megvásárlásában! Siess nehogy lemaradj a kedvezményről, mert utána csak teljes áron vásárolhatod meg a tanfolyamot!

Tarts velünk Te is!

Ismerd meg te is a Magyar tájképfestő mesterek titkait! Ne maradj le a rendkívüli bevezető árról ami a tanfolyam kezdése előtt mindössze a végleges ár 40 %-a!