Monokróm Száraz Ecsettel való Festés Online Festőtanfolyam

Ismerd meg az Orosz éa Amerikai portréfestőmesterek technikáit!

A KINVA ART AKADÉMIA legújabb online festőtanfolyama

Magyarországon először! Továbbfejlődési lehetőség Jobb Agyféltekés Rajzolóknak is!

Egy lenyűgöző festészeti tanfolyam Magyarországon teljesen új, komplex tudásanyaggal! Az Orosz utcai portréfestők által kifejlesztett speciális portré rajzoló/festő technika, továbbá Richard Schmid és Aaron Westerberg által alkalmazott vöröses-barna monokróm technika

Ez a tanfolyam a KINVA ART AKADÉMIA legújabb online festőtanfolyama!!

Ezt a tananyagot Magyarországon csak itt tudod elsajátítani!

A tananyag bárki által tanulható, de pl. kitűnő továbbfejlődési lehetőség a Jobb Agyféltekés Rajzolást tanulóknak is!

Soha ennyi oktató videó (Összesen 10 db komplett kép!) nem szerepelt még egy tanfolyamban sem!

Anyagok

Az Orosz mesterek által használt speciális anyagok ismertetése, alkalmazástechnikai bemutatása
l

Tecnikák

Az Orosz mesterek száraz ecset festőtechnikáinak ismertetése, a technikák alkalmazásának bemutatása

Videók

A tanfolyamon tanult ismeretek és technikák segítségével festmények megfestése lépésről-lépésre videodemonstrációk

A tanfolyam tematikája

A tanfolyamon az Orosz Arbat utcai portréfestők speciális technikáját fogjuk megtanulni. Ők „Száraz ecset” technikának nevezték el az általuk kifejlesztett módszert. A technika lényege, hogy papírra, fekete olajfestékkel és ecsettel dolgozva, olyan hatású képet készítenek, ami a szokásos grafit vagy szén portrékra hasonlít, de a speciális száraz ecset technika miatt sokkal finomabb mint a rajztechnikák.

Ezen kívül egy ehhez hasonló két Amerikai művész, Richard Schmid és Aaron Westerberg által is gyakorolt vöröses – barna monokróm portré és akt festő technikával is megismerkedünk a tanfolyamon

 

Mit fogsz tanulni a tanfolyamon?

A tanfolyam 3 részre tagolódik

 

1 rész elmélet

Az elméleti részben megismerjük a technika történetét

A technika jellemzőit

A technikában használatos különböző anyagokat, eszközöket.

Az emberi fej anatómiája a portréfestés szempontjából.

A szín értékek szerepe a monokróm technikában

A textúrák, vonalak élek szerepe a száraz ecset technikában

Árnyékolás technika, élek, tónusok fények és árnyékok ábrázolása, tulajdonságaik.

 

Eszközök és anyagok

 

2 rész gyakorlati feladatok

A gyakorlati feladatokban fotókkal illusztrált és videókkal támogatott rávezető feladatokat végzünk ami segít elsajátítani a technika speciális fogásait, a textúrákat és az árnyékolást, egyes szervek, pl. szem, orr, száj stb. ábrázolásának módjait stb.

fény árnyék gyakorlatok

 

Száraz ecset technikák

 

Vöröses- barna monokróm technikák

 

 

 

3 rész oktató videók

 

Részletesen leírom és videofelvételekkel demonstrálok összesen 6 db fekete-fehér száraz ecsetes portré elkészítését lépésről lépésre 

Továbbá részletesen leírom és videofelvételekkel demonstrálok összesen 4 db vöröses barna kép köztük 3 porté és 1 akt elkészítését lépésről lépésre 

 

A tanfolyamon 10 db komplett festmény megfestését fogom demonstrálni lépésről lépésre.

Ezeken kívül több kis videó is lesz az anyagok és technikák alkalmazását mutatja be!

 

Milyen képeket festünk/rajzolunk majd az online festőtanfolyamon?

A tanfolyamon összesen 6 db a fentiekhez hasonló portrét fogunk festeni száraz ecset technikával. A portrék között lesznek gyermek, férfi és női portrék is.

Ezen kívűl festünk 3 db portrét és egy aktot a vöröses barna monokróm technikával, Richard Scmidt és Aaron Westerberg módszere szerint.

Tehát a tanfolyamon összesen 10 db a fentiekhez hasonló alkotást festünk fekete fehér és vöröses barna monokróm technikákkal!

Korábbi online tanfolyamaim résztvevői mondták…

Kedves Krisztián!

Nagyon örülök, hogy részt veszek ezen a tanfolyamon, nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg, és próbálhatok ki a festészetben. Nekem volt egy mesterem réges-rég, akitől rengeteget tanultam, de nem azt amit tőled! Hálás vagyok neked, hogy ilyen alapossággal és felkészültséggel megosztod velünk ez irányú tudásodat .Sajnos, de inkább hála istennek, annyi fotós munkám van, hogy a leckékkel lemaradtam. Pótolni fogom biztosan. Köszönöm Neked a sok-sok információt!

Vörös László

Ez egy nagyon jól felépített, nívós tanfolyam, melyben annyi információt kaptunk, amennyire talán nem is számítottunk. A művészettörténeti háttértől kezdve, belemélyedhettünk az anyagismeretbe, a kompozíció szerkesztésbe, megismerhettük a színkeverések, és összhangjuk rejtelmeit, ámulva tapasztaltuk, hogy mindössze 2 színnel milyen csodás dolgokat festhetünk!
Élvezettel végeztük a gyakorlatokat, és a titkos csoportban bátran megmutattuk a megfestett leckéinket, elvárva csoporttársaink segítségét, építő kritikáikat Krisztián okos, és kedves személyisége csak hab a tortán, biztatása, segítőkészsége, fáradhatatlansága mindenkit megfogott…mindig a rendelkezésünkre állt, biztatott. Alig várom, hogy újabb érdekes tanfolyamot indítson….azon is ott a helyem!! Festeni idén januárban kezdtem, egyedül, magamra utalva, autodidakta módon….ez a tanfolyam segített pótolni a hiányzó alapokat, segített eligazodni a színek világában. Nagyon hasznos és élvezetes volt, mindent köszönök Krisztián!!!

Jakubek Nóra

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott – ha egyenlőre csak virtuálisan is – Krisztiánnal és persze Veletek. Jó valahova tartozni. Olyan emberek közé akiknek hasonló az érdeklődési köre, a festés közbeni problémái. Eddig senkitől nem tudtam kérdezni gyakorlati dolgokat, apró titkokat…Amik nem is olyan aprók. Nagyon tetszik a tananyag és sokat tanultam belőle. Krisztián önzetlensége mindenek feletti. Persze a későbbiekben ezt hasznosítani kell, gyakorolni. Tetszik a többiek hozzáállása, segítőkészsége néha a kritikái amik előrevisznek és persze a humora
Börzsei Hajnalka

Gyakran Ismételt Kérdések
Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?
Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.
Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?
Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. „rövid” és „hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.
A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?
A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.
Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?
A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.
Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?
Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

Tarts velünk Te is!

Ismerd meg te is az Orosz Portréfestő mesterek Titkait! Ne maradj le a rendkívüli bevezető árról ami 2017. Június 13. előtt mindössze a végleges ár 22 %-a!