Modern Festmények Akril Festékkel Online Festőtanfolyam

Ismerd meg a modern képek festésének és az akril festészet titkait

A KINVA ART AKADÉMIA legújabb online festőtanfolyama

Magyarországon először! Akril festés technikája és modern képalkotási módszerek!

Már csak ennyi hely maradt a tanfolyam kedvezményes megvásárlásában! Siess nehogy lemaradj a kedvezményről, mert utána csak teljes áron vásárolhatod meg a tanfolyamot!

Egy lenyűgöző festészeti tanfolyam Magyarországon teljesen új, komplex tudásanyaggal! Az Akril festészet festőtechnikái és titkai. A modern képalkotás módszerei.

Ez a tanfolyam a KINVA ART AKADÉMIA legújabb tananyaga, a modern anyagok és technikák megismerése a bevezetés a modern festészetbe.

Anyagok

Az akrilfestészetben használt speciális anyagok ismertetése, alkalmazástechnikai bemutatása

l

Tecnikák

A modern képalkotás festőtechnikáinak ismertetése, a technikák alkalmazásának bemutatása

Videók

A tanfolyamon tanult ismeretek és technikák segítségével festmények megfestése lépésről-lépésre videodemonstrációk

A tanfolyam tematikája

A tanfolyamon megtanulhatod az akril festészetben használt anyagokat és speciális technikákat. Rengeteg tippet kapsz az akril festészet megismeréséhez. A tanfolyamon emellett a modern képalkotás zseniális és látványos módszereivel ismerkedhetsz meg.

 

Mit fogsz tanulni a tanfolyamon?

Foglalkozunk az akril festésben használatos festékek kiválasztásával.

Megismerjük azokat a speciális festőszereket amelyekkel érdekes effekteket lehet létrehozni akril festéssel.

Megismerjük különböző akril festő anyagok és szerek egyszerű és olcsó házilagos előállításának módjait.

Megismerkedünk néhány modern ábrázolási formával.

Megismerjük egy modern nőalak ábrázolási módszert.

Megismerjük egy modern vízi kép ábrázolási módszert.

Megismerjük egy modern tájképfestés ábrázolási módszert.

Megismerjük az akril festék száradás lassításának lehetőségeit.

Megismerünk egy akrilfestékkel létrehozható impasztó technikát és „megfolyatásos” technikát is.

 

A tanfolyamon 7 db komplett festmény megfestését fogom demonstrálni lépésről lépésre oktató videó segítségével.

Ezeken kívül több kis videó is lesz az anyagok és technikák alkalmazását mutatja be!

 

Milyen képeket festünk majd az online festőtanfolyamon?

Korábbi online tanfolyamaim résztvevői mondták…

Kedves Krisztián!

Nagyon örülök, hogy részt veszek ezen a tanfolyamon, nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg, és próbálhatok ki a festészetben. Nekem volt egy mesterem réges-rég, akitől rengeteget tanultam, de nem azt amit tőled! Hálás vagyok neked, hogy ilyen alapossággal és felkészültséggel megosztod velünk ez irányú tudásodat .Sajnos, de inkább hála istennek, annyi fotós munkám van, hogy a leckékkel lemaradtam. Pótolni fogom biztosan. Köszönöm Neked a sok-sok információt!

Vörös László

Ez egy nagyon jól felépített, nívós tanfolyam, melyben annyi információt kaptunk, amennyire talán nem is számítottunk. A művészettörténeti háttértől kezdve, belemélyedhettünk az anyagismeretbe, a kompozíció szerkesztésbe, megismerhettük a színkeverések, és összhangjuk rejtelmeit, ámulva tapasztaltuk, hogy mindössze 2 színnel milyen csodás dolgokat festhetünk!
Élvezettel végeztük a gyakorlatokat, és a titkos csoportban bátran megmutattuk a megfestett leckéinket, elvárva csoporttársaink segítségét, építő kritikáikat Krisztián okos, és kedves személyisége csak hab a tortán, biztatása, segítőkészsége, fáradhatatlansága mindenkit megfogott…mindig a rendelkezésünkre állt, biztatott. Alig várom, hogy újabb érdekes tanfolyamot indítson….azon is ott a helyem!! Festeni idén januárban kezdtem, egyedül, magamra utalva, autodidakta módon….ez a tanfolyam segített pótolni a hiányzó alapokat, segített eligazodni a színek világában. Nagyon hasznos és élvezetes volt, mindent köszönök Krisztián!!!

Jakubek Nóra

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott – ha egyenlőre csak virtuálisan is – Krisztiánnal és persze Veletek. Jó valahova tartozni. Olyan emberek közé akiknek hasonló az érdeklődési köre, a festés közbeni problémái. Eddig senkitől nem tudtam kérdezni gyakorlati dolgokat, apró titkokat…Amik nem is olyan aprók. Nagyon tetszik a tananyag és sokat tanultam belőle. Krisztián önzetlensége mindenek feletti. Persze a későbbiekben ezt hasznosítani kell, gyakorolni. Tetszik a többiek hozzáállása, segítőkészsége néha a kritikái amik előrevisznek és persze a humora

Börzsei Hajnalka

Még ennyi idő van vissza a tanfolyam indulásáig!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

mp

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?

Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.

Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?

Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. „rövid” és „hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.

A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?

A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.

Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?

A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.

Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?

Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

Rendkívüli akció!

A tanfolyam eredeti ára 15950,- Ft

A jövőben ennyiért lesz megvásárolható a tanfolyam.

2017 július 18. a tanfolyam indulása előtti Rendkívüli akcióban, bevezető áron a tanfolyam az eredeti ár  70 %-ért vásárolható meg, ez az ajánlat csak most lesz elérhető!

A tanfolyam kezdés időpontja: 2017. július 18.

Már csak ennyi hely maradt a tanfolyam kedvezményes megvásárlásában! Siess nehogy lemaradj a kedvezményről, mert utána csak teljes áron vásárolhatod meg a tanfolyamot!

Tarts velünk Te is!

Ismerd meg te is a modern mesterek akrilfestő Titkait! Ne maradj le a rendkívüli bevezető árról ami 2017. július 18. előtt mindössze a végleges ár 70 %-a!