Afremov festőkéses Online Festőtanfolyam

Ismerd meg Afremov festőkéses technikáit!

A KINVA ART AKADÉMIA legújabb online festőtanfolyama

Magyarországon először! Leonid Afremov féle festőkéses technikát oktató tanfolyam

Már csak ennyi hely maradt a tanfolyam kedvezményes megvásárlásában! Siess nehogy lemaradj a kedvezményről, mert utána csak teljes áron vásárolhatod meg a tanfolyamot!

Egy lenyűgöző festészeti tanfolyam Magyarországon teljesen új, komplex tudásanyaggal! Az Orosz mester Leonid Afremov által is alkalmazott festőkéses technikát oktató tanfolyam olaj és akrilfestőknek is!

Ez a tanfolyam a KINVA ART AKADÉMIA legújabb online festőtanfolyama!

Anyagok

A régi mesterek által használt speciális anyagok ismertetése, alkalmazástechnikai bemutatása

l

Tecnikák

A régi mesterek elfeledett festőtechnikáinak ismertetése, a technikák alkalmazásának bemutatása

Videók

A tanfolyamon tanult ismeretek és technikák segítségével festmények megfestése lépésről-lépésre videodemonstrációk

A tanfolyam tematikája

Leonid Afremov Orosz származású festőművész által is alkalmazott izgalmas és látványos festőkéses technikát oktató tanfolyam.

 

Az online festőtanfolyamon megismerkedünk azzal a festőtechnikával amivel az Orosz származású mester is alkot.

Megismerkedünk a mester életrajzával és a festőtechnikához kapcsolodó művészettörténettel is.

Megbeszéljük miért olyan látványosak, izgalmasak és népszerűek Afremov dekoratív festményei.

Megismerjük az általa is használt festőpaletta és színrendszert amellyel hasonló, vibrálóan intenzív festményeket lehet létrehozni.

Elméletben megismerjük majd a gyakorlatban alkalmazzuk a komplementer és analóg színharmóniákat, színkontrasztokat.

Megtanuljuk, hogyan lehet olcsóbban kijönni a késes festés esetén lokál és tubus színek használatával.

Megtanuljuk milyen módon lehet előkészíteni a tubusos festéket, hogy a késes technikához alkalmassá váljon további anyagok hozzáadása nélkül.

Megismerjük milyen festőkésekkel és egyéb eszközökkel érdemes ezt a technikát gyakorolni.

Kiemelt szinten foglalkozunk a festőkés használatával, módszereivel, késes tippek, trükkök.

Foglalkozunk az expresszionista szín és eszközhasználattal. Mitől lesz egy kép expresszív, expresszionista hatású és ez miért érdekes?

Elmondom azt is miért olyan népszerűek Afremov festményei, miért tud vele rengeteg pénzt keresni.

Készítünk un. „mestermásolatokat” is.

Majd azt is megbeszéljük, hogyan lehet ezt a technikát továbbfejleszteni kilépve Afremov komfortzónájából, eenél is sokoldalúbb és változatosabb képi világ létrehozásával.

A tanfolyamon 6 db komplett festmény megfestését fogom demonstrálni lépésről lépésre. A videók a szokásosnál hosszabbak lesznek és több részre tagoltak a speciális több lépéses technikák miatt.

Ezeken kívül több kis videó is lesz az anyagok és technikák alkalmazását mutatja be!

A tanfolyam elképesztő mennyiségű (több mint 10 db) videót tartalmaz!

Mit ad neked az Afremov tanfolyam?

Egy speciális festőtechnika, a festőkés használatának mélyebb ismeretét, izgalmas, vibráló, expresszív, dinamikus színvilágú festmények festésének képességét.

Olyan „piacképes” festményeket tudsz ezután létrehozni, mellyel ha akarod akkor a saját festményeladásaidat is jó eséllyel meg tudod többszörözni. Feltéve ha te szeretnél a festészetedből bevételre is szert tenni.

 

 

Milyen jellegű képeket festünk majd az online festőtanfolyamon?

 

Korábbi online tanfolyamaim résztvevői mondták…

 

Kedves Krisztián!

Nagyon örülök, hogy részt veszek ezen a tanfolyamon, nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg, és próbálhatok ki a festészetben. Nekem volt egy mesterem réges-rég, akitől rengeteget tanultam, de nem azt amit tőled! Hálás vagyok neked, hogy ilyen alapossággal és felkészültséggel megosztod velünk ez irányú tudásodat .Sajnos, de inkább hála istennek, annyi fotós munkám van, hogy a leckékkel lemaradtam. Pótolni fogom biztosan. Köszönöm Neked a sok-sok információt!

Vörös László

Ez egy nagyon jól felépített, nívós tanfolyam, melyben annyi információt kaptunk, amennyire talán nem is számítottunk. A művészettörténeti háttértől kezdve, belemélyedhettünk az anyagismeretbe, a kompozíció szerkesztésbe, megismerhettük a színkeverések, és összhangjuk rejtelmeit, ámulva tapasztaltuk, hogy mindössze 2 színnel milyen csodás dolgokat festhetünk!
Élvezettel végeztük a gyakorlatokat, és a titkos csoportban bátran megmutattuk a megfestett leckéinket, elvárva csoporttársaink segítségét, építő kritikáikat Krisztián okos, és kedves személyisége csak hab a tortán, biztatása, segítőkészsége, fáradhatatlansága mindenkit megfogott…mindig a rendelkezésünkre állt, biztatott. Alig várom, hogy újabb érdekes tanfolyamot indítson….azon is ott a helyem!! Festeni idén januárban kezdtem, egyedül, magamra utalva, autodidakta módon….ez a tanfolyam segített pótolni a hiányzó alapokat, segített eligazodni a színek világában. Nagyon hasznos és élvezetes volt, mindent köszönök Krisztián!!!

Jakubek Nóra

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott – ha egyenlőre csak virtuálisan is – Krisztiánnal és persze Veletek. Jó valahova tartozni. Olyan emberek közé akiknek hasonló az érdeklődési köre, a festés közbeni problémái. Eddig senkitől nem tudtam kérdezni gyakorlati dolgokat, apró titkokat…Amik nem is olyan aprók. Nagyon tetszik a tananyag és sokat tanultam belőle. Krisztián önzetlensége mindenek feletti. Persze a későbbiekben ezt hasznosítani kell, gyakorolni. Tetszik a többiek hozzáállása, segítőkészsége néha a kritikái amik előrevisznek és persze a humora

Börzsei Hajnalka

Nap

:

Óra

:

Perc

:

mp

 

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?

 

Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.

 

Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?

Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. „rövid” és „hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.

A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?

A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.

Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?

A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.

Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?

Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

 

Rendkívüli áremelés előtti akció!

A tanfolyam eredeti ára 12950,- Ft

A jövőben ennyiért lesz megvásárolható a tanfolyam.

a 2017-es év eleji Áremelés Előtti Rendkívüli akcióban, bevezető áron a tanfolyam az eredeti ár  50 %-ért vásárolható meg, ez az ajánlat csak most lesz elérhető!

A tanfolyam kezdés időpontja: 2017. február 14.

 

Már csak ennyi hely maradt a tanfolyam kedvezményes megvásárlásában! Siess nehogy lemaradj a kedvezményről, mert utána csak teljes áron vásárolhatod meg a tanfolyamot!

Tarts velünk Te is!

 

Ismerd meg te is Afremov  Festőkéses Technikájának Titkait! Ne maradj le a rendkívüli bevezető árról ami 2017. Év Elején Áremelés előtt mindössze a végleges ár 50 %-a!